joi, 13 septembrie 2012

Mega haul 
    Am fost plecata 2 saptamani in Sicilia, mai exact in Siracusa, la mama iubitului meu. Bineinteles ca a fost o vacanta absolut fabuloasa, m-as reintoarce oricand, dar nu cu autocarul :D. ( poate o sa va povestesc alta data patania asta ). Am plecat de acasa cu 1 geamantan plin ochi, dar m-am intors cu 5 geamantane la fel de pline cu cadouri pentru cei dragi si multe cumparaturi, pe care o sa le vedeti in cele ce urmeaza.

O sa incep cu cosmeticele. Credeam ca nu exista vreun centru comercial in oras, dar l-am gasit intr-un final inafara orasului. Acolo am descoperit Kiko. Evident ca am intrat, aveau multe reduceri, iar eu mi-am ales un ruj rosu ca focul.










In realitate e mai inchis putin.

Apoi intr-un magazin de haine am dat peste un stand micut Essence. M-am simtit de parca s-ar fi deschis Poarta Raiului pentru mine, eu neavand Essence in oras. Tanjeam demult dupa niste produse de-ale lor.





 Ah si normal ca nu am putut sa plec fara un numar din Vogue Italia. Cine ma cunoaste stie ca sunt devoratoare de reviste. :D

 Acum hainele! Am si primit cadouri, am si cumparat. Am observat o chestie,acolo nu sunt SH-uri deloc. Ce mi-am luat eu a fost de prin magazine, de prin targuri. Mare parte din branduri sunt italienesti.



- fusta de blugi & tricou cu detalii din piele intoarsa


- rochite cu imprimeu floral





- camasa cu perforatii

 

- cardigan




- sacou & pantaloni


-jacheta military


- diferite maiouri si bluze



 

- pijamale :x

- pulovere


- pantaloni din stofa & cardigan



- salopeta


 Acum accesoriile:











 Cam astea ar fi! Sper ca v-au placut!

2 comentarii: