vineri, 14 septembrie 2012

Jurnal de dieta
 
Saptamana 1
Miercuri
 
Dimineata
- salata de fructe: o para, o portocala, un kiwi
- ceai
 
 
Pranz
- supa de rosii
- 100 g de orez cu legume
 
 
Seara 
- miez seminte de floarea soarelui crud
( am uitat sa-i pozez )
 
Miercuri dimineata m-am trezit destul de slabita/  lesinata si cum a fost prima zi a acelei perioade a lunii am avut pofta de toate nebuniile. Nu m-am putut abtine si am mancat 3 feliute de chec, dupa care mi-am revenit. Cred ca aveam glicemia scazuta. :D Tot de miercuri am oprit exercitiile din acelasi motiv de mai sus. O sa incep in forta de luni. :D
 
  Acest text face parte din Jurnalul meu de dieta de 6 saptamani. Meniurile si retetele sunt preluate din cartea lui Carmen Bruma, 3 S: sanatoasa, supla, satula.

4 comentarii:

  1. Si eu am avut perioade cand ma simteam slabita/lesinata in timpul dietei. Asta pentru ca nu primesti suficienti nutrienti. Ai grija de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cum ai reusit sa supravietuiesti cu meniul asta... adica orezul poate ca a tinut un pic de foame dar masa cu fructe si ceai la micul dejun mi se pare ceva crunt. adica pana la 11 as chitzai lesinata de foame... fara cereale si seminte si iaurt dimineata sunt moarta, nu gandesc coerent

    RăspundețiȘtergere
  3. Am mai avut si eu perioade mai rele decat acum, acum mananc destul de mult fata de cat mancam mai demult. :D Adica na, ma infometam vreo saptamana si apoi mancam ce apucam. Tipic.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand mi-e foame mananc si o gustare pe la 11-12, dar atunci nu a fost cazul. :)

    RăspundețiȘtergere