miercuri, 12 septembrie 2012

Jurnal de dieta



    Revin cu a doua zi de dieta. Dupa cum v-am spus ieri, mi se parea prea multa mancare pentru o zi, asa ca am eleminat unele mese si am mancat ce mi-a facut cu ochiul din meniu.


Saptamana 1
Marti

Dimineata
- omleta fara ulei din 4 albusuri de ou ( fara galbenusuri)
 - o salata de legume proaspete
- ceai


Gustare

- 2 bruschete: felii de paine integrala prajita pe care adaugati rosii, busuioc si ulei de masline
- o cana cu ceai verde


Seara

- salata de legume proaspete cu ulei de masline extravirgin
- o felie de paine integrala


 Am inceput si exercitii, care nu sunt foarte grele, dar destul de solicitante. Drept urmare, m-am trezit a doua zi mai grea ca niciodata si cu o febra musculara de toata frumusetea.

Va tin la curent!

 Acest text face parte din Jurnalul meu de dieta de 6 saptamani. Meniurile si retetele sunt preluate din cartea lui Carmen Bruma, 3 S: sanatoasa, supla, satula.

11 comentarii:

  1. Mancarea pare buna, dar sunt tare curioasa de efecte si de cum te vei simti in timp cu dieta, inca e doar inceputul. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. In a treia zi, adica azi, m-am simtit destul de lesinata, muream dupa ceva dulce pentru ca sunt in perioada aceea a lunii si as manca si un camion de ciocolata, asa ca am mancat 3 feliute mici mici de chec si mi-a trecut. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes, dar e prea multa paine din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din punct de vedere caloric mi se pare ca ai mancat foarte putin. Plus ca ar fi trebuit sa incluzi mai multe proteine. :) Iti recomand sa arunci o privire pe www.slabute.ro :) E un site foarte bun pentru fetele ce sunt la dieta, eu am invatat foarte multe despre mancatul sanatos de acolo. Good luck!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, e o singura felie care e minuscula, nu stiu cum se vede in poza, si e si integrala. Eu zic ca e bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Normal ar mai fi trebuir sa mananc si peste la pranz, dar am mancat gustarea de dinainte de pranz prea tarziu si am trecut direct la cina. :D Multumesc frumos pentru sfaturi si pentru site. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh my, ce putina mancare :| Eu as lesina de foame, sa mai fac si exercitii, clar.. :( Iti urez succes si sa aiba efecte :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc tare mult! E asa putina ca am mai eliminat eu o masa si o gustare, mi se parea prea multa. :D Multumesc inca o data! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai mancat 3 felii de paine in acea zi pentru ca ai 2 felii si la bruschete :).

    RăspundețiȘtergere