marți, 18 septembrie 2012

Celebrity look
Look-ul lui Leighton Meester este pe cat de simplu pe atat de corect. Imi place imprimeul rochiei si modelul sandalelor. De ea imi place insa, cel mai mult, abia astept sa apara ultimul sezon GG.
 Pentru cele care isi doresc sa dea o nota intunecata tinutei, le sugerez sa introduca mici elemente mai rock cum ar fi aceste biker boots purtate de Miley Cirus. 


Cat de bine poate sa arate femeia asta pentru varsta ei! Jen Aniston ma uimeste la fiecare aparitie prin eleganta si stilul ei. Nu m-a dezamagit nici de aceasta data! Parca ar merge totusi un colier acolo si un coc. :D



 Pentru ca pielea va fi vedeta acestei toamnei, va indemn sa va achzitionati cat mai multe piese din acest material. Aceasta bluza e un bun exemplu, e si pe lista mea de cumparaturi. De asortat, insa, eu as combina-o cu o pereche de pantaloni sport gri cu elastic la baza si cu pantofi negri. Dintr-un motiv sau altul m-am ferit intotdeauna de blugii albi, de aceea nu-mi place atat de mult combinatia de mai sus. 



Ce parere aveti despre tinuta lui Zoe Saldana? Mie imi place mult bluza in stil baroc cu accente military. Am insa, indoieli in privinta pantalonilor, o croiala dreapta sau usor slim cred ca ar fi avantajat-o.



Now that's what I call fierce. Vedeti ce poate face un tricou imprimat unei tinute mai mult sau mai putin boring? In cazul Oliviei Wilde, tricoul acela parca trezeste intreaga combinatie la viata. Foarte frumos!



 Look-ul lui Katie Holmes e exemplu clasic de confortabil. Botinele si carourile camesii dau o tenta country intregii tinute. Atentia mea este indreptata, insa spre micuta Suri, care dupa parerea mea, e cel mai stylish copil de la Hollywood. Ce  parere aveti? Vi se pare prea de tot ca un copil de varsta ei sa aiba o garderoba pe care poate unele dintre noi nu o vom avea niciodata?



Ce parere aveti despre look-ul lui Ashlee Simpson? Eu de obicei, evit sa port ceva larg atat sus, cat si jos, dar de data asta mi se pare ca arata bine. Dar adevaratul motiv pentru care am pus poza este frizura ei. Imi place la nebunie cum ii sta, o avantajeaza foarte mult.



Deci o ador pe fiinta asta! Cred ca nu a fost o data sa nu-mi placa felul in care s-a imbracat. Are un stil al ei, diafan si senzual in acelasi timp. De rochie nu mai zic, e to die for. Chiar ma inspira pentru ca o sa merg in curand la o nunta si mi-ar placea ceva de genul. A propos, ati vazut Savages? La noi o sa fie peste 2 saptamani la cinema, abia astept sa merg! Si daca tot am inceput cu o diva din GG, sa incheiem in aceeasi nota. 

Care v-a placut cel mai tare?


2 comentarii:

  1. Imi place mult bluza/jacheta Emmei Stone! Cat despre postare, uite ca am avzut o diferenta mare intre noi: nu imi place de fel de "Serena". Nu stiu de ce, dar treptat mi-a devenit antipatica, nu mi-a fost asa la inceput, dar cred ca rolul ei m-a facut sa o displac. Iar acum pt ca s-a casatorit cu Ryan Reynolds (I love the guy).. nu o mai plac nici atat! insa Leighton Meester imi e ft. draga.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac ambele in egala masura. Si mie imi pare rau dupa Ryan Reynolds. :D

    RăspundețiȘtergere