miercuri, 4 aprilie 2012

Recomandari - sau ce-am mai vazut/auzit in ultimul timp


   Hello! Astazi o sa vorbim despre ultimele filme, seriale, emisiuni urmarite, ultimele melodii aparute si de ascultat, ultimele carti citite.
  Sa incepem cu muzica! Pentru cei carora le plac mixurile dj'ilor avem astazi:


  In materie de carti, va pot recomanda cartea pe care o citesc acum, si anume: The sun also rises - Hemingway. O sa va placa, daca va place stilul de scris al lui Hemingway. Nu vreau sa dau prea multe detalii, pentru ca nu am terminat-o si nu am reusit sa-mi fac o parere inca despre ea. Va pot spune doar ca e un roman de aventuri.


  Am vazut mai multe filme in ultimul timp, dar o sa va vorbesc doar despre cele doua pe care le-am vazut la cinema.
  Este vorba despre Bel Ami si Mirror mirror.
  Sa va povestesc cum am ajuns la Bel Ami, deoarece e o intamplare amuzanta. Iubitul meu tot vedea la tv reclame despre un nou film, John Carter si era tare entuziasmat, asa ca de indata ce l-am vazut pe afisul de la cinema, am zis sa cumpar bilete, chiar daca nu ma pasioneaza SF-urile. Zis si facut, am mers pe la 2 si am luat bilete pentru filmul de la 4 si jumatate, ca era miercuri si am zis ca se vor vinde toate biletele. Si ajungem noi la cinema la ora cu pricina si vedem ca putina lume..ceva era suspect. Am intrat si ne-am asezat si cand ne-am uitat prin sala am vazut ca erau mai mult fete si mai multe femei mai in varsta. Ma gandeam ce naiba cauta ele la un film SF cu monstrii si nebunii.. in fine. Incepe filmul, si cum de obicei la inceput baga o reclama cu un alt film, am zis ca asa va fi si de aceasta data. Si intr-adevar se facea reclama la Bel Ami. Am stat, ne-am uitat si vedem ca nu se mai termina reclama si ne dam seama ca de fapt, am nimerit la filmul gresit. Eu nu m-am uitat la data cand am cumparat biletele, aiurita fiind, ca de obicei. Dar pana la urma s-a dovedit a fi un film bunicel.
    Personajul principal masculin e tipul din Twilight, asa ca daca nu-l suportati va sugerez sa evitati filmul, desi sunt de parere ca a jucat destul de bine. Pe scurt, Bel Ami vine de la faptul ca el devine amantul mai multor femei, pentru a acumula cat mai multi bani si putere. Nu va spun mai multe, dar va las un trailer sa vedeti despre ce e vorba.

  
 Cel de-al doilea film, Mirror mirror, l-am vazut duminica si e un fel de parodie dupa povestea Alba ca Zapada si cei 7 pitici. E destul de haios filmul, mi-a placut. 



Acum dintre seriale. Voi ce seriale urmariti? Eu urmaresc Gossip Girl, cred ca chiar ieri a aparut un nou episod si am inceput sa ma uit la Lie to me, care e chiar interesant.



Si acum la emisiuni! I totally love Master Chef! Urmariti? L-am vazut si aseara si mi-a placut foarte mult. Ma bate gandul sa-mi seriile din State ca nu mai am rabdare o saptamana. In alta ordine de idei, desi la inceput cei trei chefi mi s-au parut cam prea duri, unii concurenti o merita pe deplin. Aseara a fost prima proba de dupa preselectie, taierea cepei Julien si cubulete, o proba pe care eu as fi picat-o din start pentru ca urasc ceapa. Acestea fiind spuse, sper sa gasesc un trailer sa vedeti, desi sunt sigura ca stiti despre ce e vorba.


Maine: haul si Nails of the day!

2 comentarii:

  1. Abia astept sa vad si eu filmul Mirror mirror.Am vazut trailer-ul si pare amuzant

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ti-l recomand. Eu am ajuns din intamplare si la acesta, dar mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere