joi, 19 aprilie 2012

Celebrity look

 Ce ziceti de o mica barfa, tocmai potrivita pentru o zi mohorata? Asa ma gandeam si eu!


Sa incepem cu Eva Longoria! Imi place tinuta per ansamblu, culoarea e de vis, si imi place ca desi ea e migniona nu se observa acest lucru, deci stie ce o avantajeaza si ce nu. Dat fiind faptul ca are o silueta de clepsidra, faptul ca a marcat talia e un mare plus. Pantofii se potrivesc si ei, singurul lucru care nu imi place sunt ochelarii, mi se par prea intunecati, adica de o culoare prea inchisa ca sa fie in acord cu tinuta. Daca alegea ceva mai deschis, de exemplu un bej in degrade dadea mai bine. Parerea mea!


 Ce ziceti de tinuta Ciarei? Mie mi se pare ciudata, de-a dreptul. Incepand cu frizura si terminand cu imbracamintea. Daca ne uitam la partea de sus, omitand pantofii, am zice ca e imbracata in trening (pantalonii largi, cu snur). Nu stiu ce sa zic..dar nu prea arata bine. :D


Nu poti da niciodata gres cu ceva simplu si elegant, asa cum e tinuta Oliviei Palermo. O tinuta minimalista, dar de efect, de remarcat insa, pantofii cu varf ascutit, care au un imprimeu dragut. Acesta e un bun exemplu pentru o tinuta, cand esti in criza de timp si nu stii ce sa imbraci. Mie, personal, imi place mult si frizura ei, consider ca o avantajeaza si ii da o umbra de eleganta.


In sfarsit o vedem pe Fergie cu o tinuta buna. Imprimeul in oglinda e foarte in la ora actuala, ca si culorile de altfel. Nu prea am multe de zis, e frumoasa si punct.


  Va prezint tinuta mea preferata! Cred ca v-ati dat seama ca e Beyonce, despre care v-am mai spus ca mi se pare ca e mult mai indrazneata in ceea ce priveste hainele, de cand a nascut. Tinuta de fata este absolut perfecta! Bluza in roz neon asortata cu fusta maxi cu imprimeu si accesorii de culoare neagra. Imi place mult combinatia roz-negru, dar imi plac si mai mult ochelarii, trebuie neaparat sa pun mana pe o pereche ca astia.


Simplitatea isi spune cuvantul din nou. Aceasta tinuta a Emmei Stone este draguta, unii ar putea numi-o plictisitoare, nu ar fi stricat cateva accesorii, dar e frumoasa si asa. As fi mers totusi pe niste toculete feminine in locul platformelor.


 Miranda Kerr da lovitura din nou. Acesta este exemplul perfect pentru o tinuta casual: jeansi prespalati, bluza roz neon, cizme cowboy si o geanta lejera. Intr'un cuvant: perfect.


 Pentru zilele ploioase cum a fost cea de ieri, tinuta lui Amber Heard este solutia perfect: tine de cald si este chic in acelasi timp!

Cam atat pentru azi!

2 comentarii:

  1. In sfarsit o vad si eu pe Beyonce imbracata cat de cat ok. Pana acum nu credeam ca e posibil :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Ai dreptate, cred ca are un stilist nou :))

    RăspundețiȘtergere