joi, 5 ianuarie 2012

Movies to watch

  Dupa cum puteti observa, aceasta va fi o noua rubrica. Astazi o sa va vorbesc despre ultimele filme vazute anul acesta.
O sa incep cu The Smurfs: A Christmas Carol, care a aparut in 2011. Este destul de scurt si se aseamana foarte mult cu a Christmas Carol, animatia, in care Jim Carrey a dat viata personajului principal. Povestea urmareste acelasi curs cu fantoma Craciunului trecut, prezent si viitor. Este un film usurel si dragut de vazut acum in perioada Craciunului.


Cel de'al doilea film pe care l'am vazut a fost primul din seria Underworld. L'am urmarit la insistentele iubitului, care l'a tot laudat. Aceasta prima parte a aparut in 2003 si probabil ca multe dintre voi l'ati vazut deja. Daca nu, va spun in mare despre ce este vorba. Filmul spune istoria vampirilor si al varcolacilor, care se afla in permanent razboi. Pentru cele interesate, exista si o poveste de dragoste, dar nu e nimic siropos, gen Twilight. Per total mi se pare destul de interesant si cred ca o sa urmaresc si partile urmatoare. Ah mai voiam sa zic ca imi place mult actrita din rolul principal, e foarte talentata.



Urmatorul film pe care l'am vizionat a fost Warrior, tot din 2011. La prima vedere ai spune: Ah e doar un film despre box! Pai nu'i asa! E de fapt o drama foarte interesanta si emotionanta., care urmareste destinele a doi frati care au fost despartiti de cand erau mici si se reintalnesc pe ringul de box. E o poveste frumoasa despre iubire, iertare, nevoie, vicii, familie.



Cel de'al patrulea film pe care l'am vazut a fost Blue Valentine. Este tot o drama aparuta in 2011, avandu'i in rolurile principale pe Ryan Gosling si Michelle Williams. Filmul ne prezinta o felie de viata cu bune si rele si urmareste evolutia cuplului principal, care trece prin multe schimbari din momentul in care cei doi se cunosc si pana cand isi intemeiaza o familie. Este un film frumos realizat si urmareste in deosebi faptul ca pe parcursul unei relatii femeia incearca sa schimbe ceva in comportamentul sau personalitatea barbatului, in timp ce barbatul isi doreste ca partenera lui sa ramana la fel ca la inceput. Este un film bun pe care il recomand, atat datorita povestii cat si a prestantei actorilor. 



Urmatoarele pe lista sunt All good things si Drive.

2 comentarii:

  1. Eu am văzut Underworld din toate filmele pe care le-ai postat aici. La fel ca şi tine, am fost impresionată plăcut. Obişnuiam să vizionez multe filme cu vampiri. Nu, Twilight nu l-am văzut :D. Ceva asemănător e Blood and Chocolate. Povestea inversă. E tare că acţiunea se petrece în România. Îţi mai recomand In Time. L-am văzut zilele trecute. E cu Justin Timberlake :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa mai apara un Underworld luna asta sau urmatoarea. Am vazut si Blood and Chocolate si In time. Foarte frumoase amandoua!

    RăspundețiȘtergere