duminică, 1 ianuarie 2012

Briose alintate



   Asa cum v'am promis, m'am intors cu o reteta pentru muffins. Este o reteta usoara si pe placul oricui. Am preluat'o din Cosmo. Sa vedem:
Ai nevoie de:
  • 2/3 dintr'un pachet de unt
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 110 g zahar
  • 1 pliculet de praf de copt
  • 1 pahar de suc de portocale
  • 4 lingurite de coaja de portocala rasa
  • la alegere: mac, ciocolata, miez de nuca, nuca de cocos, etc.
  • forma de briose
  • hartie de briose

Cum prepari:



Amesteca untul cu zaharul pana obtii o pasta si adauga sucul de portocale ( poate fin din cutie sau stors ). Adauga ouale, faina, praful de copt si coaja de portocala rasa. In final, compozitia trebuie sa fie groasa, insa atunci cand o pui cu o lingura in formele de briose, aceasta trebuie sa curga usor. Inainte sa le bagi in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 20 de minute, presara pe ele ce topping iti doresti.
Atentie: cuptorul trebuie incalzit in prealabil, iar ingredientele iti ajung pentru minimum 12 briose. Mie mi'au iesit 18.
Si acum pozele:




  






6 comentarii: