sâmbătă, 17 decembrie 2011

Sugestii de cadouri de Craciun
 
   Hello hello, everybody! Ce ziceti de niste idei pentru cadouri in caz ca sunteti niste intarziati, asa ca mine? O sa structurez aceasta postare in functie de buget, ca sa fie pentru buzunarele tuturor!
 Sa incepem!
Cadouri - 50 de lei
 Cele mai placute cadouri sunt, dupa parerea mea, cele personalizate sau cu anumite mesaje. Asa ca va propun urmatoarele:
    
Cani - le puteti procura de aici 
Pret: 51,57 lei

Sau tricouri cu inscriptii funny sau mesaje de sezon, le gasiti aici si pretul variaza intre 34 lei si 55 lei.



 Un accesoriu cu care nu poti da gres este esarfa, toata lumea poarta esarfe, mai ales pe timpul asta. Va propun unele de la Meli Melo pe care le gasiti aici, sau direct la ei in magazine. preturile pornesc de la 20 de lei si aveti de unde alege pentru ca au o gramada de modele.







Persoanelor care nu au niciodata destule accesorii le puteti face cadou o curea, precum acestea de la Accesorize, al caror pret e in jur de 10 euro. Din pacate, nu au un magazin online la noi, doar in uk, dar puteti da o fuga pana la magazinele lor, daca doriti ceva in mod deosebit.






   Pentru cele pasionate de beauty si manichiura puteti opta cu incredere pe noua colectie OPI Muppets Collection. Pret: 39 lei/ buc., le gasiti aici.



Pentru cele pasionate de gatit puteti alege o forma de briose, ca tot sunt asa populare, la pretul de 45 de lei, de aici.


Pentru cei/cele pasionati/e de gadget'uri puteti alege niste boxe sau un mouse, pretul lor fiind aproximativ 50 de lei, de aici, aici, aici sau aici.







Carti, pentru pasionatii de lectura, puteti alege diferite carti, in functie de preferintele lor, de aici.







    O alta varianta ar fi bijuteriile. Cui nu'i plac? Aici nu o sa pun un site pentru ca sunt sigura ca stiti destule locuri de unde le puteti cumpara. O sa pun totusi cateva imagini.








 Ultimele, dar nu cele din urma sunt cosmeticele. La DM au multe oferte si seturi, asa ca o sa gasiti cu siguranta ce va doriti, sau pentr cele care au acces la firme de cosmetice precum Avon, ar fi si asta o idee. Gasiti aici mai multe.







 Cam atat, o sa revin cu cadourile de 100 de lei.




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu