sâmbătă, 17 decembrie 2011

Mosul a venit mai repede la mine
Idei de cadouri II
   Sunt atat de fericita! Mosul a venit mai repede decat ma asteptam si ghiciti ce mi'a adus! Paleta 120 de la Fraulein + un set de 18 pensule tot de la ei + un rimel de la M.A.C. Am fost in culmea fericirii, ca un copil care tocmai a primit jucaria pe care si'o dorea! I was like OMGGGGGG!!!!! :)) Iubitul meu e cel mai cel!
Acum sa va arat!Nici nu stiu la ce se folosesc toate pensulele, dar sunt mega fericita! O sa ma apuc imediat de treaba sa vad ce si cum. :D

Asa, acum sa continuam cu cadourile!
Cadouri de 100 de lei

Puteri alege un parfum sau un set cu parfum, care ar fi un cadou potrivit pentru oricine. In dm gasiti:

   pret: 73 lei
 pret: 80 lei
 pret: 68 lei

Pe ecosmetic mai gasiti o multitudine de astfel de seturi avand pret 113 - 117 lei.Sau puteti alege seturi de cosmetice si produse de ingrijire. Gasiti aici. Nu va mai scriu pretul pentru ca este acelasi - aproximativ 100 de lei.

    Sau acum daca tot s'a deschis H&M si preturile sunt accesibile, de ce sa nu alegeti un cadou de acolo?

 Sau puteti alege niste chestii din acestea dragute pentru urechi cum sunt cele de la Accesorize.Si cam atat cu cadourile. Maine - accesorii :)

2 comentarii:

  1. Foarte faine cadourile de la prietenul tau :) De unde a luat rimelul de la M.A.C? Magazin oficial stiu ca numai in Bucuresti este si de pe net nu stiu cat sunt de originale :( :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc. Rimelul a venit la pachet cu celelalte, cadou. :)

    RăspundețiȘtergere