luni, 9 septembrie 2013

Recomandare serial
Orange is the new Black


     Pentru o impatimita de seriale ca mine a fost de ajuns sa o aud pe Miss Glamorazzi nominalizand acest serial printre preferatele lunii, ca l-am si cautat repejor si mi-a placut ce am gasit. Serialul se bazeaza pe o poveste reala si ilustreaza intamplarile prin care trece Piper, sau Chapman (in inchisoare femeile se prezinta dupa numele de familie) ca proaspata condamnata, sirul intamplarii fiind deseori intrerupt de amintirile lui Piper sau pentru a prezenta viata celorlate personaje. Desi inceputul m-a facut sa exclam niste cuvinte nu tocmai dragute (warning! there's a lot of titties going on!) curiozitatea m-a impins sa urmaresc in continuare. Serialul prezinta situatiile prin care trece protagonista, problemele existentiale si chiar serioase pe care le intampina, conflictele cu alte condamnate si nu in ultimul rand, relatiile de "iubire" care se pot infirima acolo! :)) Sub forma unei comedii, serialul te pune uneori pe ganduri si te face sa-ti pui intrebari serioase legate de viata. 
    Trebuie neaparat sa-l vedeti! Sunt sigura ca va va placea! Nu o sa va zic de ce a fost Piper trimisa la inchisoare si nici ce se va intampla in continuare pentru ca si eu sunt abia la al patrulea episod, but I'm lovin' it! Pana acum a aparut un singur sezon, pe care sunt sigura ca o sa-l epuizez in urmatoarele zile. Daca tot nu v-am convins, urmariti macar trailerul ca sa va faceti o idee.

 
Sau mai bine nu va uitati la trailer! Pentru mine e ca un spoiler trailerul, nu-mi place sa ma uit. M-am uitat abia acum, cand l-am cautat pentru voi, dar nu pana la capat pentru ca imi place sa savurez serialul fara sa stiu dinainte ce se va intampla. Weird, I know! Eu zic sa va uitati la primul episod si daca nu va place il lasati balta, dar eu pun pariu ca nu va veti lasa pana nu devorati tot sezonul. Wanna bet?

 

4 comentarii: