miercuri, 25 septembrie 2013

Beauty Trends
My Go-To Look

   Hi there! Astazi o sa va prezint look-ul meu de zi cu zi,pe care l-am purtat  vreo 2-3 saptamani. De ieri l-am schimbat, dar despre urmatorul o sa va vorbesc intr-o alta postare. Machiajul de azi e inspirat din colectiile de toamna/iarna, mai precis de la 3.1 Phillip Lim, o sa vedeti la sfarsit si poza de inspiratie. Am realizat machiajul pas cu pas ca sa vedeti si ce produse am folosit si ca sa va dati seama ca si cu produse mai ieftine putem obtine acelasi efect. Sa incepem!

Asa arata fata mea imediat dupa ce ma trezesc, de aceea eram asa incruntata. 


Dupa spalare, hidratare si protectie solara am trecut la urmatorul pas: aplicarea fondului de ten. Eu am folosit BB Cream 8in1 de la Burjois. Dupa cum vedeti este deja pe terminate, deci mi-a placut la nebunie.



Urmeaza aplicarea anticearcanului, eu am folosit MAC Studio Finish Concealer.



Pentru a da putina culoare pometilor am folosit prima nuanta din randul de sus din setul de 10 blushuri pe care l-am luat de pe ebay.



Pentru iluminare am folosit batonul 3in1 de la Elf.



Pentru a da putina dimensiune ochilor, am folosit un fard maro, penultimul din randul de sus din paleta Undressed de la MUA.

 


Nu pot iesi din casa pana nu imi conturez sprancenele, asa ca pasul acesta a fost imperios necesar. Am folosit fardul de sprancene si gelul transparent, ambele de la Essence.




 Eh alta viata, nu? La final am folosit un creion retractabil pentru buze de la Avon in nuanta Mistery Mauve. 


 
Acesta este look-ul final!



Si inspiratia..


Ce produse de machiaj se afla in rutina voastra zilnica?

4 comentarii: