marți, 13 martie 2012

Celebrity look

  Am disparut cateva zile din cauza unor probleme de sanatate, dar acum sunt bine si m'am gandit sa incepem cu una din rubricile mele favorite - ce mai poarta vedetele.
  O sa incep cu Blake Lively, care din nou adopta o tinuta nepotrivita pentru varsta ei. Eu as elimina ciorapii opaci din toata combinatia si sunt sigura ca rezultatul ar fi cu totul altul.
 

Continuam cu Miranda Kerr, care apropos arata extrem de bine, tinand cont ca este proaspat mamica. Tinuta din imagine e foarte simpla, dar de efect. Pantalonii in culoarea aceea pastelata fac toata treaba si parca lumineaza intreaga tinuta.


Urmeaza Taylor Momsen, pe care probabil ca o stiti din Gossip Girl. Ea are un stil mai gothic asa, dus la extrem si e o surpriza foarte placuta sa o vad in altceva decat tricouri lungi si ciorapi cu jartiere, mai ales ca a facut o alegere foarte buna, si totusi si-a pastrat stilul aparte. A big like!


Cine a zis ca Rihanna nu stie sa fie si eleganta s-a inselat amarnic. Ne-o demonstreaza tocmai prin tinuta aleasa la prezentarea Stellei McCartney de la Londra. Foarte mult bun gust, frumos accesorizata si imi mai place fluiditatea si finetea rochiei, dar si culoarea. Ah si parerea mea e ca e mult mai sexy decat figura cu piciorul pe care a facut'o Angie la Oscaruri.


Kate Bosworth e o aparitie mereu stilata si cu o tinuta foarte bine gandita. Aceasta nu face exceptie. Foarte frumoasa combinatia intre bleumarin si visiniu.


Mi-a placut dintotdeauna stilul lui Lindsay Lohan, desi saracuta de ea a cam luat'o pe aratura in ultimul timp. Pacat, pentru ca era o actrita destul de buna. Tinuta in care o vedem este destul de cumintica si draguta si potrivita, zic eu, pentru anotimpul nostru, intr-o zi mai calduroasa. 


 Cred ca v-am mai spus cat de mult imi place Nicole Richie. Aparitia ei este si de aceasta data una de exceptie. Totul se potriveste, rochita de un alb impecabil si detaliile acelea cu clutch-ul, iar pantofii nude completeaza foarte frumos tinuta.


Ce spuneti de aceasta tinuta a lui Fergie? Mie imi aduce a vara! Imi plac foarte mult imprimeul pantalonilor si franjurii de pe maiou. Dragut!


Incheiem cu tinuta lui Katy Perry, care poarta  rochita Balmain din colectia de primavara-vara 2012, daca bine imi amintesc. Per total mi se pare putin prea mult: decolteu, picioare la vedere + abastrul puternic din par. Dar stiti cum e ea, mai excentrica asa ca se accepta de data asta.


Hope you liked it!

2 comentarii: