miercuri, 14 martie 2012

Portia de moda
Alexander McQueen

   Directorul de creatie al brand-ului Aexander McQueen, Sarah Burton, face ceea ce putem numi arta in adevaratul sens al cuvantului. Conceptul de la care a pornit aceasta a fost lumea subacvatica si desi se pastreaza cateva elemente din colectiile precedente precum platformele de marimi ametitoare sau talia puternic accentuata, aduce si multe noutati. Intreaga colectie debordeaza de feminitate, sculpturalitate, volume. E o colectie absolut fabuloasa si designerul a reusit sa transpuna imaginea unor plante, bureti sau animale subacvatice extrem de bine, respectand cat mai indeaproape culorile si texturile. Intalnim volanase, pliuri, forme neobisnuite, iar accesoriile de pe cap seamana foarte mult cu matasea subacvatica. Presimt ca va fi accesoriul preferat al lui Lady Gaga in viitoarele ei aparitii. Toata colectia reprezinta o adevarata desfatare pentru ochi, o arta in cel mai inalt nivel si o capodopera, as putea spune. Se poate observa cu usurinta calitatea si pretiozitatea materialelor, totul este de bun gust si la locul lui, detaliile sunt acolo unde trebuie sa fie, am observat ca si manichiura este una speciala - argintie, metalica. Texturile sunt si ele atat de felurite si incantatoare, demne de o adevarata lady si desi exista transparenta nu e nimic vulgar in absolut nici o tinuta. Per total, colectia chiar spune o poveste si te duce intr'o minunata calatorie subacvatica. 
 Acum cateva din creatiile care mi-au placut in mod deosebit desi mi-a fost foarte foarte greu sa aleg, pentru ca toate sunt unice si frumoase in felul lor. Imi pare rau ca nu am gasit si poze cu bijuteriile de la maini, care sunt absolut superbe, dar le puteti vedea daca urmariti video-ul de la sfarsit.







Si acum, pentru ca o cititoare m-a rugat sa spun mai mult despre bijuteriile si accesoriile care se poarta sezonul acesta, am ales cateva pe care le gasim tot la McQueen, ca sa ne facem asa o idee. Ele urmeaza o linie mai agresiva, un soft rock, sa zicem, care mie imi place la nebunie. 



 






 Hope you liked it! :*

2 comentarii: