vineri, 25 noiembrie 2011

Update Crema anticelulitica Revicel

    Dupa cum va spuneam, am fost aleasa printre cele 200 de trenderite sa testez aceasta crema. Trebuie sa recunosc am folosit'o doar de doua ori, parca nu ma mai incumet. :D Sa va povestesc: am aplicat'o prima data alaltaieri dimineata, apoi m'am imbracat si ma pregateam sa plec la facultate. Am simtit eu ca ma ia putin cu calduri, dar pe moment nu i'am dat atentie. Bun. Seara am aplicat'o din nou, adica maseurul meu personal ( prietenul meu ) + bonus masaj inclus. Si am asteptat. Nu am asteptat mai mult de 5 minute ca au inceput chinurile. Am mai folosit eu creme anticelulitice, dar nici una nu a avut efectul acesta. E drept, aceasta crema contine extract de ardei iute, deci tine'te!! A inceput sa ma arda pielea, ma lua cu furnicaturi, era exact senzatia aia cand stai pe un calorifer fierbinte! Nu puteam sa stau nici jos, faceam ca nebuna ture prin casa, mai aveam putin si scoteam fundul pe geam la propriu! Culmea era ca daca atingeai pielea, avea temperatura normala, numai eu simteam "canicula". Ah si asta nu era nimic, chestia era ca nu mai trecea o data efectul, cred ca a tinut cateva ore, dar cum bine stiti, timpul e relativ. M'am enervat la culme, am zis ca oricum nu prea am eu celulita, si de'as fi un munte de celulita tot nu ma mai dau cu ea niciodata! Imi venea sa o arunc pe geam! Am avut impresia ca cineva a macinat ardeii iuti si i'a bagat in crema asta, ca oricum romanu'i prost si daca il ustura inseamna ca'si face efectul! :)) Pana la urma m'am pus in pat si am incercat sa adorm ca sa uit ca ma ustura. :)) Dar oricum a fost groaznic! 
    Dar surpriza, pe cand eram hotarata sa renunt la crema asta si sa fac un bine "donand'o", am gasit printre mostre o masca de la Montagne Jeunesse anticelulitica, tot cu extract de alge si saruri marine, ca si crema Revicel. Si scria la efecte exact acelasi lucru, ca stimuleaza circulatia si pielea se incalzeste etc ca nu credeam ca e normal sa se intample asa. Acum stau in dubii, o sa incerc masca aia in weekend sa vad cum e si daca revin la crema Revicel. :D Oricum, vreau sa fac o atentionare pt fetele care o mai folosesc sa aiba grija, cand aplica crema pe coapsele inferioare, sa nu ajunga "pe unde nu trebuie" ca e jale! :D

P.S. Pentru cele din Sibiu: s'a deschis un nou magazin DM la mall langa Altex si in perioada 25-27 nov. beneficiati de o reducere de 20% la toate produsele! Va las aici si oferta de luna aceasta de la
Spor la cumparaturi!


13 comentarii:

  1. Eu inca nu ma dau batuta..mai incerc.. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. M. trimite-mi te rog un mail pe adresa de la pagina de contact ca sa iti trimit adresa pe mail.

    RăspundețiȘtergere
  3. aoleu!!chiar asa de rau a fost?si eu am simtit mici intepaturi,dar am ras de ele...nu au fost insuportabile...

    RăspundețiȘtergere
  4. da, a fost rau .. nu stiu, poate conteaza cantitatea de crema si masajul cum a fost facut pentru ca nu m'a usturat peste tot..

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot sa cred!!! Ai patit exact ca mine -> http://pinkyheels.blogspot.com/2011/11/campania-trender-revicel-crema.html . Si eu am zis ca o iau razna!!!! Ma spalam cu apa rece, nu mai stiam ce sa fac! In schimb, mama mea e foarte calma - zice ca o deranjeaza putin dar nu asa tragic cum am patit eu. Ce faci, o sa o mai folosesti? Eu mai incerc sa aplic diseara, dar intr-un strat foaaarte subtire. Daca patesc iar ca aseara, o las balta!

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt chiar multumita de produs. Am simtit niste piscaturi, dar in niciun caz usturimi. Mai multe despre experienta mea aici: http://kristasbeautytips.blogspot.com/2011/11/fit-fabulous-first-impression-revicel.html

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu ai fost mai rau ca mine, eu nu m'am dus sa ma spal, dar asta doar pentru ca mi'era frica sa nu se intinda crema peste tot :)) Deocamdata nu o mai folosesc, pana nu vad ce'i cu masca aia.. sa ma tii la curent cum a fost! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit, inseamna ca esti o norocoasa..ce sa zic, aproape ca m'ai motivat sa mai incerc cand am vazut ca la tine a avut rezultate. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. :-s eu n-am mai avut curaj aseara sa ma dau iar :)). Cand imi fac curaj, o sa te anunt :D. Pup :*

    RăspundețiȘtergere