vineri, 18 noiembrie 2011

Acne

          Fondat in Stockholm in 1996, scopul brandului Acne a fost sa creeze si sa dezvolte un stil de viata prin produse dizerabile, dar si sa ajute alti oameni sa'si dezvolte marcile proprii de haine si nu numai.
          Acne a fost unul dintre primele branduri care a observat absenta jeans'ilor de pe piata si a folosit acest lucru creand peste 100 de perechi unisex. Acestia au fost prezentati in editia suedeza a revistei Elle si in curand cele mai de seama magazine din Suedia doreau sa detina blugii cu cusatura rosie.
          Plin de incredere in urma succesului cu jeans'ii, Jonny Johannson, directorul de creatie al Acne, s'a concentrat pe alt gen de design. Astfel, prima colectie a fost lansata in 1998 si a setat tonul intregului brand - lux subtil si elemente minimaliste. In doua cuvinte: proaspat si personal. Acesta era de parere ca hainele ar trebui sa reprezinte garderoba si implicit personalitatea cuiva. Rezultatul a fost ca fiecare piesa este plina de stil, fara sa domine una in special.
           Cu magazine si proiecte in 9 tari, Acne este astazi recunoscut international ca un colectiv creativ, unic pentru diversitatea in moda, design grafic, productie de film si publicitate, de asemenea ca si produs, afacere si concept de dezvoltare. 
          Dintre vedetele care le poarta creatiile enumeram:

 Kim Kardashian - fusta 


 Topul


Hilary Duff - topul


Topul


Lindsay Lohan - botine

 
Blake Lively - jacheta


Vanessa Hudgens - jacheta
( love the look :x )

      Si acum..colectia! Asa cum va spuneam despre estetica minimalista a brandului, colectia din acest sezon cuprinde camasi si bluze cu croiuri simple, detalii metalice atent studiate si siluete relaxate cu influente sporty. In ceea ce priveste paleta cromatica, pot afirma ca aceasta colectie spune cu adevarat o poveste. Trecerea de la o culoare la alta, sau de la o nuanta la alta se face atat de natural, ademenindu'te parca intr'o lume a culorii. Rar vad acest lucru intr'o colectie. Culorile vedeta ale acestui sfarsit de toamna sunt cu siguranta galbenul mustar si albastrul electric, asa ca profitati!
    Sa ne lasam, deci, conduse in minunata lume a universului Acne.
Colectia contine foarte mult denim in diverse culori asociate cu diferite alte materiale cum ar fi pielea sau materialele metalice. Designerul aduce in prim plan salopeta, in toate formele posibile. De asemenea fustele maxi sunt inca in trend.


Gasim minunate alaturari de culori precum galben mustar cu negru sau maro camel cu gri deschis. Pielea ramane si ea in continuare in trend pentru a da un aer rock intregii tinute, la fel si voalul, care este utilizat pentru a prelungi lookul si silueta in acelasi timp. Un trend aparut in aceasta toamna este acela al vestelor office cu linii masculine - foarte stylish.



     Alte trenduri pe care le regasim in colectie sunt: jacheta cocon din blana, alaturi de pantaloni capri, vesta din piele cu accente rock, fusta cu decupaje, catifeaua, foarte in voga in acest sezon, tinute all black all leather, pentru un look heavy rock, paltoanele maxi, care s'au purtat si in anii trecuti ( asa ca daca aveti si voi unul, acum e timpul sa'l scoateti de la naftalina ),  puloverele XXL in culori neutre pentru un outfit mai casual, pantalonii puzzle ( daca exista termenul asta :D - pantalonii cu petece din mai multe materiale ).






     Se face apoi o trecere la tinute ceva mai office, pentru cele mai conservatoare dintre voi: camasa masculina cu fusta cu talie inalta, jachetele mari tip biker.

      
Trebuie sa precizez ca sectiunea cu nuante nude si combinati intre aceasta culoare si albastru electric este preferata mea. I'll let them speak for themselves :D.




Urmeaza apoi diferite nuante de maro, galben si verde.Regasim aici fusta din piele accesorizata cu fermoare, tinuta all olive, blana, catifea.





  Si acum niste fotografii in detaliu:


















 O sa atasez si un video pentru cele care vor sa vada show'ul.


  Data viitoare voi vorbi despre accesorii si alte cele. Sper ca nu v'am plictisit. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu