marți, 22 noiembrie 2011

Campania de testare Revicel

   Poate ca ati auzit, poate ca nu, dar exista o campanie de testare valabila pana pe 16 decembie, pentru Crema anticelulitica cu alge marine si ardei iute. M'am inscris in pre'campanie, care s'a terminat pe 16 noiembrie si am fost aleasa printre cele 200 de trenderite, sa testez aceasta crema.
    Ei bine, azi dimineata am primit minunatiile. Au sosit pe la 10 si jumatate printr'un nene curier, care mi le'a adus pana la usa. Foarte profi, as zice eu. Prima mea impresie: are un design foarte stylish, o culoare puternica, imposibil sa nu'ti sara in ochi. 







        Am primit doua: una pentru mine si inca una pe care i'o voi da mamei mele. As fi vrut sa organizez un giveaway, dar mai astept putin, deoarece numarul vizualizarilor nu ma multumeste inca. :)

Acestea sunt informatiile de pe cutie: 






Ingrediente:



       Asa arata ambalajul:



Cateva informatii despre celulita:


Din nou, instructiunile de utilizare:


Crema propriu'zisa, din cate am putut sa observ intr'o prima faza, are un miros placut, o consistenta cremoasa, se absoarbe rapid in piele si nu pateaza hainele.
 






ATENTIE: Spalati'va bine pe maini dupa utilizare si evitati contactul cu ochii, sa nu patiti ca mine, care m'am ales cu 2 bucati ochi rosii. Ustura rau, dar spalati repede cu apa rece si trece. :D


 Incepand din seara asta, o sa urmez toti pasii necesari, chiar daca nu sufar de o forma grava de celulita. O sa va tin la curent si la sfarsitul campaniei, prin 16 decembrie va urma o postare despre efectele pe termen lung al acestei creme. 

Produsul il gasiti in farmacii la pretul de 30 de lei.
P.S. : Vor mai urma niste review'uri la primele produse Elf comandate si altele.

2 comentarii:

  1. Sa o folosesti sanatoasa..eu din pacate nu am avut norocul sa fiu aleasa:((

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehh, nu fi necajita! O sa fii aleasa la urmatoarea testare!

    RăspundețiȘtergere