sâmbătă, 15 octombrie 2011

Andrea Lieberman



      Nascuta si crescuta la New York, Andrea Lieberman va deveni unul dintre cei mai bine cotati stilisti. Dupa absolvirea Facultatii de Design Parsons, cu o diploma in design, Andrea incepe sa lucreze cu Giorgio DSaint Angelo si Romeo Gigli. Dupa mai multi ani de calatorii prin toata lumea, printre care 2 ani petrecuti in Africa, Andrea s'a intors inapoi la New York sa'si deschida propriul magazin, Culture & Reality. Magazinul a devenit o senzatie si a propulsat'o in lumea styling'ului. 
       De atunci, ea a lucrat atat in industria muzicii, cat si in industria modei, nu doar stilizand pentru videoclipuri, photo shooting'uri si gale de premiere ci folosindu'si talentul in design pentru turnee si concerte televizate.
       Printre clientii Andrei se afla Gwen Stefani, Mary J. Blige, P. Diddy, Jennifer Lopez si Faith Hill. Mai mult, ea a stilizat si tinute pentru show'uri si pentru aparitii personale pentru un numar de celebritati precum Ellen Pompeo, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Drew Barrymore, Cameron Diaz si Lucy Liu.
        Munca Andrei a fost ilustrata pe mai multe coperti si in multe editoriale in reviste precum Vogue, Harper's Bazaar, Vanity Fair, Glamour si InStyle. Datorita experientei in design, Andrea a oferit de asemenea consultanta in design'ul unor linii de haine, printre care: L.A.M.B., J.Lo, si Sean John. In 2009 ea si'a lansat propria linia haine, dupa numele ei ALC for Andrea Lieberman. In trecut ea a creat bijuterii pentru magazinul ei si are, de asemenea, o linie de bijuterii pentru Mouawad.
          Din colectia de bijuterii:

























      Dintre celebritatile care ii poarta creatiile: 









     
    Vestimentatia
In ceea ce priveste colectia Prefall 2011  a Andrei, cuvantul care o caracterizeaza cel mai bine este cu siguranta wearable, sau mai pe romaneste, usor de purtat. Cand a creat aceasta colectie Andrea a vrut in primul rand ca aceasta sa intruneasca toate necesitatile de sezon ale femeii moderne, care doreste stil si comfort in acelasi timp. Asadar, colectia cuprinde haine usor de asortat, care nu ies asa mult in evidenta, dar completeaza frumos o tinuta si care pot fi purtate in cele mai diferite ocazii: de la o plimbare in oras, la o cina la restaurant. Colectia cuprinde pantaloni, rochii, jachete, fuste si bluze. Chiar daca sunt chic si elegante, majoritatea pieselor nu au fost create pentru a fi stralucitoare si a'ti lua ochii. Mai degraba, ele au fost create pentru a fi purtate zi de zi si pentru versatilitate, si mai presus de toate pentru a fi potrivite tuturor categoriilor de varsta.
  Gama de culori cuprinde culori neutre precum alb si negru si culori intunecate precum bleumarin, diferite nuante de gri si visiniu. Pata de culoare din colectie o constituie rosul.
   In ceea ce priveste croiul hainelor, acesta este simplu, curat. Andrea aduce in prim plan rochia maxi in diferite variante: avem rochia alba, aproape idilica, cu crapatura pe picior


- rochia in dungi 


- rochia tip sac 


   - rochia simpla 


 - rochia cu imprimeu




    Alaturarea mai multor nuante de gri este foarte in voga sezonul acesta, trend care apare si in colectia Andrei: 






       Dungile se mentin si ele inca in trend si cred ca vor ramane mult timp de acum in colo.




  Dupa cum probabil ca stiti, tinutele intr'o culoare se poarta si in aceasta toamna.





 Pantalonii si jachetele de piele raman in continuare in trend 




 Pata de culoare in combinatie cu bleumarin despre care vorbeam si decupajele sunt si ele unele dintre trendurile pe care le regasim in colectia Andrei.


  
   Drapajele apar si ele in colectie: 




 Accesorii 
      Accesoriile sunt inexistente pentru a evidentia hainele. Singura pereche de papuci care apare in cadrul colectiei sunt botinele bleumarin decupate in fata si cu un aer militar dat de catre butonii aurii.

  Coafura
Coafura este extrem de simpla, parul este prins la spate, cararea este pe mijloc, lucru pe care il putem observa in mai multe colectii ale designerilor celebri. 

  Machiaj
Simplitatea fiind cuvantul de ordine, machiajul este natural, aproape inexistent. Sprancenele sunt evidentiate si s'a folosit un blush roz pentru a oferi obrajilor putina culoare.


 Manichiura
Regasim lacul transparent sau manichiura frantuzeasca.


Tinuta mea preferata din intreaga colectie este aceasta:

  Piesa pe care o consider un must sunt pantalonii din piele. Va urma un post inspired by.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu