joi, 27 octombrie 2011

Abercrombie & Fitch

        Abercrombie & Fitch este un brand american, condus de Michael S. Jeffries si care se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani. Brandul A&F este cunoscut pentru hainele casual si luxoase in acelasi timp. Imaginea companiei, care este tinereasca si plina de spirit a devenit sinonima cu tinerii americani. A&F mai administreaza si abercrombie ( imbracaminte pentru copii ), Hollister Co., Jilly Hicks si Ruehl No. 925, care a fost inchis in 2010.
           Fondat in New York, in 1892 de catre David Abercrombie, A&F comercializa articole sportive si bunuri pentru drumetii pana sa faca schimbarea cu haine la cativa ani dupa deschiderea lui. In 1900, Ezra Fitch se alatura lui Abercrombie ca partener si co-fondator si 7 ani mai tarziu Fitch devine proprietar unic.In 1910, magazinul era singurul din New York care comercializa haine atat pentru femei, cat si pentru barbati. 7 ani mai tarziu, magazinul se muta in istoricul magazin de pe Madison Avenue. Prin anii 1950, compania se bucura de mare succes in randul clientilor si isi deschide mai multe magazine la nivel national. In 1988, Limited Brands cumpara A&F si Mike Jeffries devine presedintele brandului. In 2005 un magazin emblematic se deschide la New York, unul in Los Angeles si un al treilea in Londra, care marcheaza inceputul expansiunii internationale al brandului.
            Ca brand si companie, A&F continua sa se extinda si sa redefineasca tineretea si ideile sale de casual luxos, pentru care brandul este faimos.
            Cea mai recenta colectie a A&F promoveaza ideea de Craciun, un Craciun petrecut la caldura, in fata unui semineu pe o blanita moale si pufoasa de urs. - Asa il vad eu. In acelasi timp, colectia are un aer asa college, datorita sacourilor si fustelor plisate, dar si a stilului preppy. Intreaga colectie are un aer tineresc, atat de caracteristic brandului si nici in aceasta colectie designerii nu se dezmint. Colectia este impartita in mai multe tipuri de tinute. 
            Prima, cu un nume sugestiv Fur, asa cum ii spune si titlul contine o serie de jachete si cardigane cu guler cu blanita. O camasa clasica sub o bluza impletita arata perfect alaturi de o fusta scurta din catifea, iar un palton de lana luxos intregeste look'ul.
            Un look preppy perfect incepe cu o fusta mini din dantela si un pulover clasic. Observam aici imprimeul specific iernii, care este adorabil si un must iarna asta.
              Pantalonii in carouri, de dormit fac echipa buna cu un maiou din dantela. Pune'ti niste sosetute si un cardigan impletit cu guler de blana si esti gata sa'l astepti pe Mosul. :)
            Camasa sub pulover in stil preppy merge de minune cu o pereche de jeggings, asa ca nu ezitati sa'i achizitionati si voi pentru un look college.
            Cea de'a doua parte a colectiei, Elements of ivy, sau Pe fond de iedera continua in aceeasi tonalitate: pantaloni scurti in carouri, camasa clasica si pulover.
          Pentru un look preppy perfect cu detalii flirty poarta un pulover cu dungi cu o pereche de pantaloni scurti de blugi, sub care ai putea foarte bine sa iei o pereche de dresuri impletite, groase. Ca si accesorii, poata curele subtiri din piele. Fularul cu acelasi imprimeu de iarna si sacoul college intregesc tinuta.
             Urmatoarea tinuta o consider una dintre cele mai frumoase din colectie. Pentru un look hot combina o fusta in carouri cu o curea cu fundita si o camasa oxford. Adauga un cardigan boyfriend comfortabil, o pereche de sosete lungi si o pereche de cizme de cauciuc si esti gata sa infrunti vremea nefavorabila de afara. 
            Pentru zile mai calduroase asorteaza o fusta din dantela cu o camasa oxford si un sacou. O caciula impletita si o geanta in dungi sunt accesoriile perfecte pentru a completa tinuta.
   
              O pereche de jeggings de culoare inchisa arata bine impreuna cu o camasa in carouri si un fular calduros.
 
            Incepe ziua cu o rochie alba acoperita cu dantela, un blazer college si un fular care sa'ti tina de cald.
 
             Pentru un look dragut de purtat in casa, asociati o pereche de pantaloni de dormit cu clasica combinatie de camasa si pulover.
 
            Pentru un look preppy casual imbraca o fusta mini, o camasa in dungi si un cardigan cu elani ca detaliu.

          Pentru un look clasic imbraca o pereche de panataloni scurti din catifea, un maiou din dantela si un cardigan calduros.


             Ultima tinuta din subcolectia Elements of ivy este alcatuita din jeggings, maiou, paltonas si fular.
             Cea de'a treia parte a colectiei, Soft and pretty merge in mare parte pe aceeasi structura: pantaloni scurt, maiou si cardigan. Culorile dominante sunt diferitele nuante de gri, indigo si alb. Detaliul cu elani este nelipsit, la fel si sosetutele de lungime medie.






          Cea de'a patra parte a colectiei, Feather Down, contine doar doua tinute, care pe langa stilul preppy obisnuit mai contin si o geaca si o vesta din fas negre.

         Penultima parte a colectiei combina stilul preppy cu cel sport pentru un look college.



            Ultima parte a colectiei, Hoodies, dupa cum si numele o sugereaza, contine hanorace. In rest colectia se finalizeaza in aceleasi registre.



          Tin sa mentionez ca intreaga colectie poate fi asociata cu o pereche de pantofi oxford pentru ca la temperaturile de afara, flip'flop'ii sunt out din start.
          Piesa care consider ca e un must din aceasta colectie e bluza groasa impletita. O sa revin cu un post inspired of.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu