marți, 1 octombrie 2013

Transforma impachetatul intr-o joaca!

   De cate ori nu v-au luat durerile de cap doar gandindu-va ca trebuie sa va faceti bagajele pentru a pleca in vacanta mult asteptata? Mai mai ca v-a mai taiat din elan si din entuziasm, nu-i asa? De cate ori nu ati ajuns la destinatie si ati realizat ca ati uitat acasa lucruri importante de care aveati nevoie? Spuneti sincer, s-a intamplat de cateva ori, nu? 
   In timp, am reusit sa dezvolt o mica strategie in ceea priveste impachetatul, prin care ma asigur ca nu las absolut nimic din ceea ce am nevoie pe durata vacantei, acasa. Asa ca o data cu ultima vacanta la mare, am decis sa documentez procesul impachetarii bagajelor, pentru a va ajuta pe cele mai uituce dintre voi (nu ca eu nu as fi :D) sa treceti peste bataile de cap pe care vi le da acest aspect.
  In primul rand as zice sa faceti o lista cu cele trebuincoase si sa va apucati cu vreo trei zile inainte de bagaje, pentru ca in cele trei zile cu siguranta va veti mai aminti lucruri care trebuie impachetate. Eu nu mi-am facut niciodata liste si totusi nu am uitat nimic. Sa va impartasesc secretul meu!
  Intotdeauna, primul lucru pe care il fac cand ma apuc de bagaje este sa ma interesez de vreme si de activitatile pe care le voi avea in timpul vacantei. In functie de aceste lucruri si de durata vacantei aleg hainele, si nu oricum, la intamplare,ci creez de acasa tinute intregi cu accesorii si pantofi cu tot. Cam asa:






Am incercat sa gasesc apoi o geanta care sa se potriveasca tuturor tinutelor pe cat posibil. 



  Nu plec niciodata fara o rochie mai eleganta in eventualitatea in care o sa iau masa la un restaurant, asa ca de data asta am ales o LBD cu peplum pentru seara si una mai simpla pentru zi, carora le-am adaugat un plic rosu.



Daca mergeti la mare, nu uitati sa impachetati hainele de plaja, rochitele, pareo-urile, palariile.


Alte cateva outfituri care si-au facul loc in gemanatan:




Noi am mers la sfarsitul lunii august cand vremea incepuse sa se raceasca putin, asa ca nu am uitat sa pun si doua jachete pentru zilele mai friguroase. Recunosc ca pe cea de piele nu am apucat sa o port, dar macar am avut-o la indemana in caz de nevoie.


Dupa ce am terminat cu asezatul hainelor, pe care le-am rulat pentru a nu se sifona, am trecut la impachetarea costumelor de baie, a lenjeriei, a ochelarilor si a bijuteriilor.


Foarte important, daca aveti de calatorit multe ore, nu uitati sa puneti cu voi carti, reviste, integrame, o sa-mi multumiti cu siguranta!


Nu cumva sa uitati  proasoapele de plaja si de baie!


Am trecut la partea de ingrijire si am avut grija sa pun la pachet produse de igiena, sampon, balsam, gel de dus, lotiune de corp(bine sigilate cu scotch)si oja pe care am folosit-o inainte de plecare, in caz ca se ciobeste vreo unghie.


Au urmat apoi produsele de ingirjire, pe care le folosesc zilnic, servetele demachiante, crema de maini, plasturii, majoritatea in travel size pentru ocupa cat mai putin loc.


Nu am uitat nici incarcatoarele, castile, acumulatorii. De asemenea, am avut grija sa pun si cateva medicamente in caz de vreo raceala neasteptata sau vreo durere enervanta.



La final am lasat produsele de machiaj, am incercat sa duc cu mine cat mai putine.






Acum cred ca vreti sa vedeti si cateva poze din vacanta, nu?






 Am facut si putin shopping la mall-urile din Constanta si m-am intors cu bunatatile astea!


 La final, va mai las niste mici ponturi in ceea ce priveste impachetatul aici si aici.

Sper ca v-a fost utila aceasta postare!
Spor la impachetat!

4 comentarii:

  1. Super postarea, am citit tot tot :D Dar ador sandalele alea negre :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersiii, ma bucur ca ai avut rabdare sa citesti pana la sfarsit! :D Si mie imi plac mult sandalele, imi pare tare rau ca nu mai apuc sa le port anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce se holbeaza grasu' din prima poza!! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce spirit de observatie ai! :))) ii facea si lui poza cineva :))

    RăspundețiȘtergere