vineri, 15 martie 2013

Liebster Award

  Am primit premiul de la Beauty Insider, careia vreau sa-i multumesc pe aceasta cale. Intrucat am mai facut unul anul trecut, nu-l voi da mai departe, deoarece cam toata lumea l-a facut deja. O sa raspund insa la intebari.

11 lucruri despre mine 

1. Nu stiu sa inot. Imi pare tare tare rau ca nu am invatat cand am fost mica. Acum imi este cam frica de apa, dar planuiesc sa fac un curs de inot, sa intru si eu in rand cu lumea.
2. Cand imi place o melodie, o ascult intruna, pana ma satur de ea si nu mai suport sa o aud nicaieri. 
3. Cateodata am impresia ca sufar de OCD. Imi place ca toate lucrurile sa fie la locul lor, intr-o simetrie perfecta. Poate de aceea nu imi plac foarte mult asimetriile nici in domeniul hainelor.
4. M-am nascut cu ochi albastri inchis si i-am avut asa pana la varsta de 3 ani.
5. Fac adevarate pasiuni pentru anumiti actori sau cantareti si ajung sa urmaresc toate filmele in care au jucat si toate melodiile si concertele. Dintre acestia pot enumera cativa: Hayden Christensen, Gerard Butler, Channing Tatum, Ryan Gossling, Chris Brown, Trey Songz. De departe, cea mai mare obsesie a fost pentru Michael Jackson pe care il iubesc si care va ramane cantaretul meu de suflet.
6. Am o groaza teribila de gandaci, insecte, paianjeni si alte dracii de genul. Pur si simplu nu le suport, si cred ca mai mult decat teama e scarba. De aceea nu prea imi plac picnicurile si mersul cu cortul. 
7.Sunt o gurmanda. Imi place sa mananc, sa incerc mancaruri noi, imi plac deserturile si mancarurile cu specific italienesc.
8. Cand eram mica imi puneam un scaun la poarta si vindeam legaturi de cirese si pere ( din pomii pe care ii aveam in curte ). Peste drum de mine, imi facea concurenta un vecin, care vindea legaturi de ceapa si cartofi. :D
 9. Sufar de PMS. De fiecare data cand sunt in preajma perioadei mele sunt extrem de irascibila si lacrimogena. Totul ma nemultumeste, ma ratoiesc la oameni si imi vine sa plang din cele mai stupide motive.
10. Jocul meu preferat pe calculator e Sims. Cand incep sa ma joc, devin dependenta de el si imi vine sa joc non stop. L-am descoperit de cand aparuse doar prima versiune si jucam in draci. Acum il am dezinstalat pentru ca trebuie sa ma ocup de licenta si daca il am nu ma pot abtine sa nu ma joc. :D
11. Prima mea slujba a fost la o clatitarie la mare. A fost oribil, am rezistat doar doua saptamani.

Si acum intrebarile!
 1. Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut? 
Cel mai nebunesc lucru pe care l-am facut, apropo de obsesia pentru MJ, a fost sa merg acum 4-5 ani de capul meu intr-un oras strain, Cluj mai exact, unde nu cunosteam pe nimeni, sa vad filmul This is it despre MJ. Eram tare curajoasa la vremea aia. :D Crazy, huh?
2. Ce loc ti-ai dori sa vizitezi?
Ce nu mi-ar placea sa vizitez? Mi-ar placea sa fac un tur al lumii daca ar fi posibil si daca nu ar trebui sa imi vand casa pentru asta!
3. Unde ti-ai dori sa traiesti?
Mi-ar placea sa locuiesc in Italia din epoca Renasterii sau cea baroca.
4. Care este lucrul pe care tu il consideri irealizabil pentru tine?
Nimic din ce imi propun nu e irealizabil pentru mine, asta pentru ca imi propun lucruri realiste. Nu imi place sa fiu dezamagita pe urma.
5. Alege 3 cuvinte care te descriu.
Sincera, incapatanata, visatoare.
6. Plaja vs munte? Argumenteaza.
Plaja clar! E simplu, pentru ca urasc figul, iubesc marea, apa. I'm a summer girl.
7. In ce a constat primul tau dialog ca blogarita cu o alta persoana (fie alta blogarita fie abonat).
Ohoo nu mai tin minte...nu-mi amintesc ce am mancat ieri, daramite ce am vorbit cu cineva acum 2-3 ani..
8. Ce ti-ai dori pe viitor sa iti aduca blogul tau?
Mi-as dori sa primesc mai mult feed-back din partea cititorilor, asta ar fi cea mai buna rasplata pentru munca pe care o depun.
9. Ce ti-a fost cel mai greu sa faci cand ai intrat in blogosfera?
Umm.. la fel ca toata lumea, imi doream sa am cititori, sa primesc comentarii. Am ajuns si la asta cu timpul.
10. Ai putea renunta la blog? Daca da pentru ce sau cine?
Nu as avea de ce sa renunt.
11. Judecand dupa blogul meu, ce poti spune despre mine?
Pot spune ca esti o persoana ordonata( din review-uri ), talentata si frumoasa. 

So this is it! Sper ca a fost interesant sa mai aflati cateva lucruri noi despre mine. :)  

2 comentarii:

  1. Si eu ador plaja, soarele, caldura dar anul trecut am descoperit ca vara la munte super, super. :)
    Stiai ce inseamna PMS? Prepare to meet Satan. :)) Asta ii spun in fiecare luna prietenului meu. :))))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost si la munte vara,dar tot nu se compara. :D Prea rece apa :P. Nu stiam ce inseamna. Ha ha ce tare :))))) O sa-i spun si iubitului meu de-acuma :)))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere