sâmbătă, 9 martie 2013

iHerb..again???
Yup

   Am primit a doua comanda iHerb candva la sfarsitul lunii ianuarie, asa ca am avut timp sa incerc produsele si sa-mi fac o parere despre ele. Acum ma pregatesc deja sa o plasez pe a treia. Site-ul asta chiar da dependenta! Hai sa va arat ce mi-am luat!


 

Aloha Bay, Himalayan, Table & Cooking Salt - 2,93 $

Am zis ca daca tot mi-am luat indulcitor, sa-mi iau si sare. :D Nu avea un pret mare, asa ca am vrut sa o incerc. Ce pot sa spun despre ea este ca nu e asa sarata precum sarea de la noi, if that makes any sense. La inceput tindeam sa pun mai mult ca sa fie mai sarata mancarea, dar acum m-am obisnuit cu ea si chiar imi place. 

 

Alba Botanica, TerraTints, Mineral Tinted Lip Balm, SPF 8, Blaze, .15 - 2,48 $

Daca va uitati pe site, o sa vedeti ca are alt ambalaj decat cel pe care l-am primit eu. Poate i-au schimbat ambalajul intre timp. Despre el pot sa spun ca este foarte pigmentat si usor piscacios, simt asa niste furnicaturi, intepaturi la cateva secunde dupa ce il aplic. Pana acum nu m-a deranjat acest lucru, dar trebuie sa recunosc ca nici nu l-am purtat foarte mult. L-am folosit mai mult pe celalalt. Pe acesta l-am luat special ca sa-l folosesc cand merg la facultate sau ies pe afara, pt care SPF, in timp ce pe celalalt aveam de gand sa-l folosesc mai mult prin casa.

 

Ak-Mak, Whole Wheat Flour Sesame Cracker - 118g, 1,74 $

Trebuia sa iau si ceva de rontatit. :D Si pentru pretul pe care il aveau, am zis sa-i incerc. Mi-au placut mult, foarte buni, foarte satiosi, eu i-am consumat intre mese cand mi se facea foame. 

Acure Organics, Argan Oil Lip Balm, Dark Chocolate + Mint - 4,25 g, 3,44$

Lip balm-ul acesta a fost o mare dezamagire cand l-am deschis. Ma asteptam sa miroase a ciocolata, sa aiba culoarea ciocolatei, sa imi vina sa-l mananc. Din pacate, nu a fost asa. Are un miros ciudatel, miroase mai degraba a menta, a ceva racoritor si are o culoare alba. Are acelasi efect piscacios, ca si celalalt, pretul a fost mai mare decat la celalalt produs. Ma confrunt momentan cu niste buze extrem de uscate si deshidratate, si acest produs nu face fata, am impresia ca nu ajuta cu nimic. Nu sunt multumita de el si nu il recomand. Cred ca o sa-i fac vant in curand.

  21st Century Health Care, C, 500 mg - 110 tablete, 3,18$

Este singurul supliment din comanda si l-am luat pentru parintii mei. Nu va pot spune prea multe despre el, mi-am luat si eu 10 tablete, dar am luat numai 1, restul am tot uitat, asa ca nu pot sa ma pronunt.

 Jason Natural, Pure Natural Body Wash, Fragrance Free - 473ml, 8,03$

 Gelul acesta de dus a fost de fapt, motivul comenzii mele. Mi se pare ca l-a recomandat Corina ( pasagera.ro ) candva pe blogul ei si de atunci l-am avut in wishlist si am vrut neaparat sa-l incerc. E o cantitate destul de mare pentru pretul pe care il are, e foarte spornic. Eu il folosesc in fiecare zi si cred ca nu am consumat nici un sfert. Uneori il folosesc si cand ma spal pe maini. Imi place mult ca nu are iritanti si e foarte foarte bland. Nu face spuma multa, nu are parfum, dar mie mi se pare ca in contact cu pielea miroase ca pielea bebelusilor. :D Il folosesc inclusiv pentru igiena intima si nu am avut nici un fel de iritatii/efecte adverse pana acum. Il recomand cu caldura, eu m-am indragostit de el. Ah, mi-am mai amintit ceva! Imi place pompita foarte mult, e foarte utila, ca sa nu tot ridici produsul de fiecare data cand vrei sa-l folosesti.

 

Aura Cacia, Organic, Argan Oil, Rejuvenating - 30ml, 10,78$

Tot la Corina am citit despre uleiurile vegetale si mi-am dorit mult sa le incerc. Avand un ten uscat, pot folosi orice fel de uleiuri, oricat de grase. - Acesta se incadreaza in aceasta categorie. Desi a fost putin mai scump, eu zic ca isi merita banii. Pana acum l-am folosit pe ten, pe maini si pe par. Pe par nu l-am folosit corespunzator, l-am folosit dupa baie pe parul umed, si mi l-a facut foarte uleios. Colegele mele bloggerite m-au luminat si mi-au spus ca trebuie folosit inainte de spalare cu cateva ore sau mai mult. Asa ca o sa il aplic chiar in seara asta, sa dorm cu el in par. Abia astept sa-i vad maine efectele. 

  Aura Cacia, Organic, Macadamia Oil - 30ml, 7,90 $

Un ulei putin mai ieftin, dar la fel de celebru este cel de macadamia. Este un ulei putin mai usor decat cel de mai sus, pe care l-am folosit la mai mult pentru par, l-am aplicat pe parul uscat la varfuri. Parul meu a devenit mult mai stralucitor. Acum vreau sa-l folosesc asa cum v-am spus mai sus, sa-l las sa actioneze peste noapte. Pe fata l-am folosit o singura data si nu mi se pare mare diferenta intre acesta si cel de argan.

 Angonoa's, Breadsticks, Sesame - 92g, 1,86$

Inca o mica gustare, niste grisine cu susan, foarte bune si ele. Cutia asta mi-a ajuns o saptamana, le-am mancat tot asa intre mese cand imi era foame.

  

Cam asta e tot ce mi-am luat eu, totul a costat 44,22$ cu tot cu transportul de 4$. O afacere buna, zic eu. 

Daca vreti sa va comandati ceva si sunteti la prima comanda, folositi acest cod de reducer DCV010 pentru o reducere de 10$ la comenzi de peste 40$ si de 5$ la comenzi de sub 40$.

 Voua ce va face cu ochiul din cele de mai sus? 


 

 

 

 

 

 

 

 

   

6 comentarii:

  1. Daca tot nu poti spune prea multe despre vitamina C, iti zic eu, ca am avut acelasi produs :)) Este foarte bun, pentru ca m-a ferit de raceala toata iarna, desi am fost inconjurata de o adevarata epidemie. L-am luat din toamna, m-a tinut vreo 3 luni si pana la ora asta nu am avut niciuna dintre afectiunile de sezon: nas infundat sau nas "curgator", tuse, raceala, gripa.
    Vitamina C e buna oricum, intentionez sa o recumpar la urmatoarea comanda ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de informatii! Inseamna ca ar trebui sa iau cele cateva pastilute pe care le am pentru ca ma paste o raceala. Uite acum realizez si eu ca nu am fost racita deloc iarna asta, am luat spirulina si un complex de multivitamine si multa multa vitamina C. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu placere :) Da, ia-le si ia-ti un flacon doar pt tine :) Si spirulina e f buna, ce marca ai folosit? In tara luam de la Hofigal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e spirulina: http://www.iherb.com/Source-Naturals-Spirulina-Multiple-100-Tablets/1391 . Nu prea sunt multumita de ea, poate e si din cauza ca uit si nu iau regulat pasilele. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca nici review-urile nu-s cine stie ce... O sa-mi iau cand ajung in Ro de la Hofigal ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu altele acum in cos, urmeaza sa dau comanda.

    RăspundețiȘtergere