luni, 4 martie 2013

Celebrity look

   Incepem saptamana cu o noua serie din Celebrity look. Sper sa mentin postarile pe linia de plutire, am inceput sa le planific pe zile, le scriu in weekend, duminica si in timpul saptamanii doar le postez. Sa vedem despre cine vom vorbi azi!

 
Incepem cu Jessica Alba, a carei tinuta va fi perfecta pentru cand se mai incalzeste putin. Dupa cum vedeti gentutele postas se vor purta din nou.Ceea ce imi place mie este esarfa, aduce putina culoare tinutei. Daca nu aveti una asemanatoare, puteti combina doua esarfe de culori diferite si veti obtine acelasi efect. In ceea ce priveste incaltamintea, you can never go wrong with nude. Eu planuiesc sa-mi iau vara asta niste balerini in culoarea vedeta a anului, emerald. :D


Leighton Meester a devenit una dintre preferatele mele dupa ce am urmarit Gossip Girl, e o femeie extrem de frumoasa. Ceea ce nu inteleg e de ce insista sa imbrace haine care nu sunt potrivite pt varsta ei. De exemplu rochia asta ar putea fi purtata de o femeie de 40 de ani, pe putin. Doar daca nu cumva are un decolteu wow la spate, ceea ce nu cred. It's just plain.. accesorizarea la fel, plictisitoare, putea sa faca alte alegeri mai inspirate si neasteptate


Rochia din piele. Exemplarul purtat de Britney Spears l-as incadra la categoria Asa NU. Veti vedea putin mai jos exmplul pozitiv. Mi se pare ca nu o avantajeaza croiala rochiei, lungimea. Desi imi plac piesele care imbina elemente soft cu cele hard, mi se pare ca in aceasta combinatie chiar nu se pupa florile cu pielea.

 Exemplu Asa DA este reprezentat de Ciara. Eh? Se vede dieferenta? Adevarul e ca ai nevoie si de atitudinea potrivita pentru a purta o astefel de rochie. Ciara totally rocks it! E posibil sa fie si din cauza materialului mai putin rigid, care se muleaza perfect pe corp. Oricum she's a hottie!

 Un alt fel de LBD vedem la Amanda Seyfried. Modelul auriu de pe rochie e de factura baroca, un trend pe care-l ador. Mi-a placut la nebunie intreaga colectie de toamna/iarna D&G, care s-a format in jurul acestui curent.


Aceasta femeie absolut superba, Rosie Huntington-Whiteley, poarta un look casual in imaginea de mai sus. Oricum s-ar imbraca ar arata foarte foarte bine. Va rog sa observati modelul subtil de pe botine. Mi se pare punctul de atractie al intregii tinute.

 Cam atat pe ziua de azi, see you next time! Which one was your favorite?

2 comentarii: