luni, 11 martie 2013

Celebrity look

 Incepem saptamana cu Celebrity look, lucru care a devenit un obicei, si care ma bucura.


Prima pe lista este Jessica Alb, care e o adevarata biker babe in poza de mai sus. Imi place foarte mult cum e imbracata, evident, jacheta din piele e vedeta acolo. Ceea ce mi se pare putin nepotrivit este lungimea rochitei, mi se pare putin cam scurta. Dar asta nu e o greseala capitala.


Minka Kelly e o femeie extrem de frumoasa! Am admirat-o in videoclipul celor de la Maroon 5, dar mi se pare ca in imaginea de mai sus a luat in greutate. Se pregateste pentru un rol sau ceva? Despre tinuta nu am multe de spus, e una simpla, casual.


Rihanna e foarte chic, ca de obicei. Desi e un look simplu, fara prea multe accesorii, mie imi place mult. Stim cu totii ca ea e o fana a bluzelor crop top si asta e foarte bine pentru ca are cu ce. Apropo, ati vazut colectia ei pentru River Island? Am pus ochii pe cateva piese de acolo.


Miley Cyrus face o alegere indrazneata, poate cam prea indrazneata, as spune eu. Nu imi place lungimea rochiei, foarte putina lume e avantajata de lungimea si de croiul acesta, iar decupajele de pe lateral mi se par putin prea mult. Un alt lucru care nu-mi place este frizura ei, e chiar prea scurt, nu mi se pare flatant deloc. Imi plac in schimb, pantofii ei: clasici. Poti fi purtati intr-o multime de situatii. Am vazut ceva asemanator la H&M, daca va intereseaza.


Ciara ne demontreaza inca o data ca este o adevarata diva. Imi place alegerea ei, sau a stilistului ei, for that matter. E genul de rochie potrivita pentru o gala de premii sau pentru covorul rosu. E intr-adevar sclipitoare, si la propriu si la figurat.


Blake Lively - o alta femeie de o frumusete deosebita. Ea cred ca si daca s-ar imbraca cu un sac ar arata bine. Imi place mult rochia din piele, culoarea ii complimenteaza nuanta pielii, dar cel mai mult si mai mult imi plac botinele. Nu stiu daca eu as purta asa ceva, dar arata fabulos in combinatia si pe culoarea asta.


Incheiem seria cu Gwen Stefani. O admir foarte mult pe femeia asta, are un stil aparte, foarte bine pus la punct, unde mai pui faptul ca am impresia ca a gasit secretul tineretii vesnice. Combinatia de mai sus mi se pare foarte trendy, avem pantalonii din piele, mantoul supradimensionat, la care le adauga piese de culoare neagra. Mie personal, imi plac mult si botinele, par foarte comode. 

Care e preferata voastra?

4 comentarii: