luni, 18 martie 2013

Celebrity look

   Ia sa vedem pe cine mai analizam astazi!

 
Prima este Jessica Alba. Daca saptamana trecuta ati vazut-o la rubrica well dressed, de data aceasta nu mai e so well dressed. Tinuta ar fi chiar frumoasa daca ar fi avut alti papuci, as fi mers pe niste cizmulite/botine, fara toc, si o geanta in alta culoare, eventual un nude/bej/salmon pink. Imi place in schimb cum e asezata esarfa. Ah da, si ombre-ul Jessicai.


Am zis cumva ca distinsa Katie Holmes se imbraca plain & boring? Eh, uite ca ne demostreaza contrariul! Tinuta foarte indrazneata ilustreaza foarte bine stilul sporty chic. Imi plac mult pantalonii intr-o culoare atat de bold si botinele cu accente baroce.


Ashley Tisdale goes grunge! Mie, personal, imi place mult stilul acestei tinere domnisoare. De fiecare data ma surprinde cu un look nou, are un stil foarte cameleonic si poate adopta atat tinute feminine si girlie, cat si ripped jeans si bocanci cu tinte. Bravo ei!


So here's Miss Rihanna again. In propriu-i stil caracteristic. Un look, simplu, aerisit. Un singur lucru imi displace si anume manecile tricoului, nu stiu nu sunt deloc pe gustul meu. Aratau bine mai scurte, dar poate stau asa din cauza ca Rihanna poarta un tricou mult prea mare pentru ea. Se observa la cusaturile umerilor, care sunt foarte cazute.


Nu ma satur sa o admir pe Miranda Kerr! Arata incredibil femeia asta! Si ea are un stil la fel de cameleonic ca Ashley Tisdale. In imaginea de mai sus o vedem imbratisand un stil preppy. Imi place mult asocierea de culori si accentul in leopard print. 


Iata un outfit care mi se pare ca nu o avantajeaza pe Gwen Stefani. Din cauza croiului, sau poate a suprapunerii de materiale, mi se pare ca o face mai voluminoasa in zona abdomenului. Pe de alta parte cred ca buzunarele din zona pieptului ii aplatizeaza partea aceea a corpului. Imi place in schimb imprimeul scurtei si felul in care adopta si personalizeaza trendul contrastelor alb-negru. In acest context, rujul rosu e nelipsit. Va sfatuiesc sa faceti la fel daca alegeti o tinuta monocroma!


Ce spuneti de outfitul purtat de Miley Cyrus? Mie imi place imprimeul pantalonilor, dar nu-mi place cum i-a indoit acolo jos. Mi se pare ca scurteaza foarte mult piciorul si ca nu avantajeaza pe nimeni chestia asta. Mergea daca erau skinny pants. Sau si mai bine: daca ii indoia astfel incat sa se vada glezna si adauga o pereche de tocuri. Eh? Alta treaba..

 
 Ultima pe lista este Beyonce, care ne incanta privirea cu un imprimeu superb. Imi place mult cromatica tinutei, de fapt imi place tot, si accesorizarea, dar mai ales ochelarii, ca sa incheiem intr-o nota pozitiva.

Care este preferata voastra si de ce?

Un comentariu:

  1. O ador pe Miranda Kerr ! Este o persoană care mă inspiră constant atât prin stilul ei de viață, cât și prin înfățișare.

    RăspundețiȘtergere