Jurnal de dieta
Am ramas in urma cu postarile si asta pentru ca am inceput sa ma pregatesc pentru lucrarea de licenta. Asta inseamna ca voi posta mai rar de acum incolo, eu o sa incerc, totusi sa o fac cat mai des posibil. Acum in legatura cu dieta. Am trecut de 4 saptamani si ultima data cand m-am cantarit aveam 51,2 kg, ceea ce inseamna ca am dat jos aproximatifv 4 kg in 4 saptamani. Si procentul de grasime s-a diminuat de la 20% la 17%. Asadar, ma declar multumita de rezultatele obtinute pana acum. Cu exercitiile am lasat-o mai usor, saptamana trecuta am avut calculatorul stricat,abia in weekend l-am reparat si saptamana asta fac o pauza din motive strict femeiesti. Mai am inca doua saptamani, dar eu voi manca la fel in continuare si voi face la fel 5 antrenamente pe saptamana pana ajung la greutatea dorita. M-am obisnuit si imi place asa, mai ales ca duminica la pranz pot manca ce vreau eu. Ma motiveaza foarte mult. In rest, ma simt bine, atat fizic, cat si psihic. Mai rau e cand iubitul meu mananca langa mine cartofi prajiti si eu salivez, sau cand vine de la munca si imi aduce te miri ce fursecuri. Sunt momente cand nu pot rezista tentatiei si fur un cartof sau un fursec, dar atat. Duminica aceasta a fost prima in care am avut voie sa mananc orice si am ales paste cu fructe de mare si tiramisu, evident o portie din fiecare. Am observat un mic disconfort la stomac pe urma, m-am simtit putin balonata si mi-am dat seama ca indata ce mananc ceva mananc ceva "interzis" pana acum, stomacul simte imediat si ma atentioneaza. Dar sa va arat si meniul. Am ramas la marti.
Marti
Dimineata
- omleta din 2 oua, fara ulei
- salata de legume
- ceai
Gustare
- 2 kiwi
Pranz
- peste la cuptor cu legume
Gustare
- 2 felii de paine cu crema de branza
Seara
- legume la tigaie, fara ulei
Miercuri
Dimineata
-iaurt cu 4-5 linguri de fulgi de ovaz, 2 lingurite de stafide
Gustare
- 2 bruschete: felii de paine inegrala prajita cu rosii si busuioc
- ceai la alegere
Pranz
- piept de pui la gratar
Seara
- ciuperci la tigaie, fara ulei
- salata de varza alba, cu ceapa verde, asezonata cu ulei de masline, otet balsamic si putina sare
Joi
Dimineata
- un ardei gras umplut cu urda
- ceai
Pranz
- orez
Seara
- salata de legume proaspete
- o felie de paine integrala
Vineri
Dimineata
- un pumn de grau fiert, cu o lingurita de miere
- ceai
Pranz
- piept de pui in tigaie, fara ulei
- salata de varza alba
Seara
- amestec de legume fierte: morcov, conopida, ardei, cu ulei de masline
Sambata
Dimineata
- 3 felii de paine integrala prajita
- 100 g telemea de capra
- ceai
Pranz
- supa de legume
Seara
- pulpe de pui in tigaie, fara ulei
- salata la alegere
Duminica
- iaurt cu 4 linguri de fulgi de ovaz si un pumn de prune uscate
- ceai
Pranz
- paste cu fructe de mare
- tiramisu
Seara
- supa de legume
- crutoane
Luni
Dimineata
- telemea de capra
- castraveti
Gustare
- miezul de la 3-4 nuci
- o cana cu ceai la alegere
Pranz
- ficatei facuti in tigaie cu un strop de ulei de masline
- salata de legume proaspete
Seara
- supa de rosii
- 2 felii de paine integrala prajita
Acest text face parte din Jurnalul meu de dieta de 6
saptamani. Meniurile si retetele sunt preluate din cartea lui Carmen
Bruma, 3 S: sanatoasa, supla, satula.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu