vineri, 17 august 2012


Portia de moda
3.1 Phillip Lim 
Fall 2012

   Toamna se apropie cu pasi repezi si nu vrem sa ne ia pe nepregatite. Este timpul sa ne "aprovizionam" garderoba si sa aflam noutati despre noile tendinte. Vom incepe, deci, cu brandul 3.1 Phillip Lim, care ne prezinta o colectie minimalista, asa cum ne-a obisnuit, aproape monocroma. Paleta de culori este destul de restransa, designerul preferand culorile alb si negru. Colectia prezinta linii precise, aproape rigide. Ideea de la care a pornit designerul este supereroina zilelor, pe langa care trecem zi de zi, sau cine stie am putea fi chiar noi una. In ceea ce priveste bijuteriile, am impresia ca autorul venereaza plasticul. Vedem tot felul de gulere, curele, clutch-uri din plastic. Sa fie astea the new shit? Ce credeti? 




















La sfarsit, ca de obicei, un machiaj inspirat de colectie. Din nou am dat-o in bara cu eyeliner-ul. Poate ar trebui sa-mi iau gel eyeliner, poate e mai usor de folosit. 










Photo credit :style.com

2 comentarii:

  1. Imi place colectia, e purtabila. Ca machiaj, as fi mers pe niste linii dramatice, black & white, alungite ....poate e cam previzibil :)). Anyway, imi place ideea ta de a posta machiaje inspirate de colectii ..si look-ul arata f frumos pe ochii tai. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc tare mult! Am zis sa respect culorile intocmai. Machiajul original mai avea rimel alb pe genele de jos si un punct rosu ( o lacrima ar fi vrut sa insemne ) jos in coltul ochilor. Am zis sa-l fac totusi purtabil. :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere