luni, 6 august 2012

Movies

   O sa va vorbesc astazi despre ultimele filme vazute, mai ales ca in prezent sunt foarte putine filme bune si pe mine m-ar ajuta tare mult un astfel de articol. O sa incep de la cel mai prost la cel mai bun.

 Primul si cel mai urat este You may not kiss the bride. Dupa titlu mi se parea un film bun, dar la jumatatea lui nu am mai rezistat si l-am inchis. Este cel mai cliseistic film vazut vreodata. Replicile par fabricate de niste adolescente de 13 ani, la fel ca si actiunea filmului care e mai mult decat previzibila. Sa nu indrazniti sa-l luati! 


Urmatorul pe lista la care am renuntat la putin dupa jumatate e Jesus Henry Christ. Din nou, o comedie usurica cu accente dramatice.M-am uitat si la trailer inainte si parea fun. E o prostie, e foarte aiurea, mai ales ca are niste glume seci. Nu stiu, nu mi-a placut.


The Dictator l-am asteptat foarte mult timp si cum am vazut ca a aparut o varianta buna, l-am luat. Chestia era ca nu avea subtitrare si cu accentul cu care se vorbea in film am inteles cam jumatate din film, trebuia sa stau atenta sa aud ce zic si nu aveam nici dispozitia necesara. A fost asa si asa, m-am plictisit catre final. Am ras la unele faze, dar cam atat. 


Ceva mai bunicel a fost animatia Dr. Seuss The Lorax. Desi mi s-a parut ca ar fi mai potrivit pentru copii, mai ales ca a avut o tenta ecologista, a fost totusi dragut. 


 Project X i s-a parut iubitului meu genial. :)) Mie nu chiar asa genial, dar destul de bun. E vorba despre un baiat, nu tocmai popular la el in liceu, care da o petrecere de ziua lui, profitand de faptul ca parintii lui erau plecati. Rezultatul este un haos, lucrurile scapa de sub control si nu se termina tocmai bine. A fost destul de amuzant si interesant, avand in vedere ca este facut dupa o intamplare reala.


Urmatorul film pe care l-am asteptat o vesnicie pentru ca l-am ratat la cinema a este The Hunger Games. Am ajuns in sfarsit sa-l vad. Si mi-a placut. Mult. Foarte interesanta ideea. Pe mine ma fascineaza filmele a caror actiune se petrece candva in viitor. Un astfel de film este si The Hunger Games. Ma gandesc sa refac cele cateva look-uri pe care le-am vazut acolo si mi s-au parut interesante. 


Si ultimul care m-a dat pe spate este The Prestige, un film din 2006, pe care nu-l vazusem. Este absolut genial, mai ales sfarsitul. E genul acela de film la care tu crezi ca ai inteles tot ce s-a petrecut ca la sfarsit sa-ti dea peste nas si sa-ti arate ca lucrurile nu stau asa cum credeai. Este produs de Cristopher Nolan, deci e din start un film bun,iar printre actori se numara Hugh Jackman, Christian Bale si Scarlett Johansson. Superb!


Vizionare placuta!

4 comentarii:

  1. Si mie mi-a placut Prestige, interesant si surprinzator atat cat trebuie- pana la urma daca intuiesti tot ce se va intampla, devine plictisitor.
    Hmm, Hunger Games - poate apuc sa ma uit, prea am auzit doar de bine :)
    Pup si vizionare placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti recomand cu mare drag: TED si Magic Mike.
    :D

    RăspundețiȘtergere
  3. De TED nu am auzit, o sa il caut, dar Magic Mike? Habar nu ai tu de cand il astept! :)) Inca nu a aparut varianta buna :D

    RăspundețiȘtergere