marți, 8 mai 2012

Aparatul pentru curatarea tenului Avon
~review~

  V-am promis in weekend ca o sa va vorbesc despre aparatul de curatat de la Avon, dar intrucat weekend-ul s-a dovedit a fi unul foarte aglomerat, doar acum am gasit timp sa scriu aceasta postare.
  Teoretic, v-as fi pus un citat cu ceea ce spune producatorul despre produs, dar cu informatiile sunt putine sau inexistente o sa va spun parerea mea.
  Mi-am comandat acest produs acum aproximativ 2 luni pentru ca mi s-a parut mie ca ar fi un beneficiu, ca sa zic asa, pentru tenul meu. Initial, imi facea cu ochiul setul acela de curatare cu perii de la Sigma, dar cum am zis ca nu are rost sa dau atatia bani, am incercat o varianta mai cheap. Produsul a costat in jur de 30 de lei, daca bine imi aduc aminte si a venit impreuna cu o cutie de 14 dischete demachiante, din care mai am cateva. Separat o cutie cu dischete demachiante costa 15 lei. 
  Aparatul este foarte usor de folosit, are baterie mica de ceas incoporata. Ii atasezi o discheta pe suprafata alba cu striatii si apesi pe buton. El incepe sa vibreze, il pui sub jetul de apa calduta sa faca putina spuma si dai pe fata si pe gat si pe decolteu, daca vrei.
  Ca design imi place mult, este micut, usor portabil, este imbracat in cauciuc pe portiunile verzi, astfel ca nu iti aluneca din mana cand e ud si pe suprafata de striatii nu raman urme dupa ce indepartezi discheta. Dischetele sunt mai groase decat cele normale si imbibate la greu cu o solutie demachianta. Nu recomand folosirea unor dischete normale deoarece sunt mai mici ca dimensiune decat cele care vine impreuna cu aparatul si nici nu contin solutia aceea de curatare.
   Ca actiune, sunt foarte multumita de el, isi merita toti banii. Eu il folosesc o data sau de doua ori pe saptamana, nu de 3-4 ori cat scrie pe cutie, pentru ca am tenul uscat. Aparatul inlatura foarte bine celulele moarte de la suprafata pielii si in cazul meu, pielea care se exfoliaza in portiunile foarte uscate, lasand pielea neteda si curata. Imi place cel mai mult sa aplic machiajul dupa ce am folosit acest aparat, tenul arata mult mai bine. (A nu se intelege imediat dupa folosirea aparatului, ci dupa aplicarea cremei hidratante etc.) 
 O avertizare, insa: nu insistati foarte mult pe zonele unde pielea este mai subtire si mai sensibila, cum ar fi pe osul obrazului, sub ochi, pentru ca pielea se inroseste dupa . Roseata trece dupa cateva ore, daca o lasi asa. Iarasi folosit in exces, adica in fiecare zi, mie  cu ten uscat nu mi-ar face prea bine, dar pentru un ten gras cred ca ar avea alte efecte. 
 O sa va las si lista de ingrediente, eu nu am studiat-o foarte bine, am vazut doar ca produsul contine parfum, dar nu in cantitate foarte mare.
  La pretul care il are, eu zic ca isi merita toti banii. Asta e parerea mea de posesoare a unui ten uscat si trebuie luata ca atare.
  Si acum pozele:







 



Sper ca va este de ajutor aceasta postare si as vrea sa aud si experientele voastre daca aveti sau va doriti aparatul acesta.

4 comentarii:

  1. Multumesc pentru review,chiar cautam un review pt acest aparat.O sa ma mai gandesc si poate o sa il achizitionez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai pentru ce :). Ma bucur ca ti-a fost de folos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunshine_sunshine8 mai 2012 la 09:07

    Dupa ce am citit review-ul tau, cred ca ii voi da o sansa. Eu am tenul mixt si cred ca mi-ar fi de mare folos. Te pup si felicitari pt review:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-mi spui parerea ta. Te pup si multumesc frumos! :*

    RăspundețiȘtergere