luni, 14 mai 2012

Celebrity look

  Azi e luni, deci e Celebrity look. Sa vedem ce au mai purtat vedetele in ultimul timp. Ce ziceti?

 
Prima pe lista e Miley Cirus aka Hanna Montana. E o aparitie interesanta aceasta de fata si se stie ca ei ii place sa pozeze in fata rea, deci de data asta i-a reusit. Tinuta e de fapt simpla: jeans, tricou, jacheta, insa accesoriile fac diferenta. Acesoriile in stilul rock se potrivesc foarte frumos cu restul tinutei, ochelarii imi plac maxim, iar jacheta in culoare neon aduce putina lumina in intreg look-ul.


Urmeaza draguta de Ashley Madewke a carei tinuta e frumoasa pana ajungi la papuci.Imi place semitransparenta maioului si pantalonii pastelati, dar papuci? Mie imi plac de obicei aceste ciudatenii ale naturii, dar nu si astea, cel putin nu in combinatia asta. Voi ce ziceti?


 Aceasta este tinuta purtata de Emma Roberts in cadrul festivalului Coachella. E frumoasa, e lejera, e retro, mai ales accesoriile, si poate fi purtata intr-o zi calduroasa de vara, cu conditia sa detineti una bucata abdomen plat. Vedeti din nou ochelarii cu rame rotunde.


 O alta Emma, de data aceasta Stone, ne prezinta o varianta in care putem purta imprimeul floral. E o combinatie reusita, mai culoarea pantofilor Oxford e foarte frumoasa, doar ca eu va sfatuiesc sa evitati pe cat posibil negru vara asta.  O sa avem timp destul pentru negru, acum sunt atatea culori frumoasa pe care le putem purta ca e pacat sa imbracam in negru. 


 Lauren Conrad ne prezinta o tinuta simpla si sofistica, senzuala si girly in acelasi timp. Gulerul cuminte Peter Pan echilibraza transparenta sexy a camesii, iar accesoriile sunt la locul lor. Chiar si machiajul e unul frumos.


Inca o combinatie pentru fetele rele. Sa ridice mana! Tinuta lui Ashley Tisdale e potrivita pentru zilele mai reci si ploioase, imi place puloverul oversized.


Inca o tinuta din cadrul festivalului Coachella e cea a lui Rosie Huntington. Nu prea sunt multe de zis, e in acelasi stil boho, e lejera, frumoasa, mai ales cand ai asa picioare. :)

Cam atat pentru azi! Va pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu