duminică, 13 ianuarie 2013

Prima mea comanda iHerb
  La multi ani si bine v-am regasit in noul an! Sper sa aveti un an mai bun decat precedentul, plin de impliniri! Astazi vreau sa va arat ce mi-am comandat de pe iHerb si sa va spun cateva cuvinte despre produse, pentru ca au venit de ceva timp si am reusit sa-mi formez o parere de despre ele.


( imi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor, inca nu am gasit un loc in casa unde pozele sa iasa bine )


Pensulele EcoTools ( 7,22 $ ) - La inceput am fost socata de marimea lor, dar desi sunt foarte scurte, isi fac treaba foarte bine, sunt foarte moi si acum ca au intrat in rutina mea zilnica pe ele le folosesc cel mai des.

Pensula de stippling de la Real Techniques   ( 10 $ ) - Si aceasta pensula mi s-a parut foarte foarte mica in comparatie cu cea de stippling de la Elf. Am folosit-o de putine ori, dar imi place, este mai minutioasa si o poti manevra mai bine pe spatiile mai restranse de pe langa nas sau de sub ochi.
 
Setul de pensule Starter de la Real Techniques  ( 18 $ ) - Imi place designul lor profesional, culoarea si manerele cauciucate. Nu le-am folosit pe toate atat de mult si de aceea nu pot sa va spun daca pierd par la spalare. Imi place de asemenea suportul lor si faptul ca pot fi pozitionate in picioare. Din acest set am folosit cel mai des pensula pentru eyeliner si cea pentru sprancene. Adevarul e ca nu m-au impresionat. Cea de eyeliner mi se pare mult prea groasa si nu reusesc sa trasez o codita atat de perfecta pe cat mi-as dori. Cea de sprancene mi se pare foarte mare, mai folosesc inca una de la Fraulein in paralel pentru ca cea RT nu ma ajuta deloc sa dau forma pe care mi-o doresc, o folosesc mai degraba pentru a umple sprancenele si cu cea Fraulein adaug detaliile.
 
 Spirulina de la Source Naturals     ( 6,44 $ - 100 pastile ) - Am considerat ca e cazul sa adaug niste suplimente la dieta mea zilnica. Nu stiu daca am facut cea mai fericita alegere, pentru ca pana acum nu am observat schimbari sau imbunatatiri notabile. E drept si ca nu am fost foarte consecventa in administrarea lor, am o problema cu pastilele, tot timpul uit sa le iau.

Suplimentul Men's Health, One Daily ( 3,54 $ - 100 pastile ) - Am luat aceste suplimente pentru iubitul meu. El este foarte multumit de ele si se simte energizat imediat dupa ce-si ia pastiluta. 

Indulcitor natural de la Stevia ( 5,95 $ - 28 g ) - Vreau sa renunt la zahar si am ales acest inlocuitor. Pana acum obisnuiam sa beau ceaiurile ( nu beau cafea deloc ) fara zahar, asa ca de indata ce l-am primit am fost curioasa sa vad cum e. Nu stiu daca m-am obisnuit eu fara zahar sau ce s-a intamplat, dar mi se pare ca are un gust ciudat, care nu stiu daca imi place.. Mai incerc.

Pasta de dinti Now Foods, XlyiWhite ( 1,16 $ - varianta trial )  - Am auzit atatea despre pasta aceasta de dinti, incat am vrut neaparat s-o incerc. Nu contine SLS, nici parabeni, pt ca tot se intreba cineva de ce ne cumparam pasta de dinti de pe site. Mie imi place, nu e atat de mentolata, nu face chiar atata spuma si mi se pare ca are mai degraba consistenta unei creme, decat a unui gel. Curata foarte bine dintii, cred ca o voi comanda si in full size.

Balsamul de buze Madre Bees ( 0,85 $ - 4,25 g  - Eu mi-am luat varianta cu vanilie, aroma mea preferata. Imi place foarte mult, il folosesc non stop, chiar protejeaza si catifeleaza buzele. 

Balsamul de par Madre Bees ( 3 $- 370 ml  ) - Varianta pe care e detin eu e Pomergranate & Mellow Mint. Imi place felul in care curata si imblanzeste parul. Il face moale si usor de pieptanat. Imi place si sistemul de inchidere, singurul lucru care nu imi place este mirosul, dar am decis sa trec peste acest aspect daca isi face bine treaba.

Biscuiti animalute de la Barbara's Bakery ( 0,96 $ - 60g  ) - Nu puteam sa nu iau si ceva de rontait, din nou cu aroma de vanilie. Au fost foarte buni, singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca s-au terminat prea repede.

Pastile digestive Planetary Herbals ( 16 tablete ) - Acesta este produsul pe care l-am ales din sectiunea freebies si care din pacate nu se mai comercializeaza. Imi plac foarte foarte mult pastilele aceastea, mi-am mai pastrat cateva si chiar ma ajuta, imi impinge de la spate metabolismul lent.

De la ei am primit inca niste pastilute Adapt si o oglinda de buzunar. Fiind prima comanda am iesit foarte bine cu banii. Am profitat si de reducerea de 10 $ si de transport gratuit si astfel in loc sa platesc 60 $, am platit doar 40 $. Isn't that awesome?

Daca doriti sa comandati si sunteti la prima comanda adaugati codul  DCV010 pentru a beneficia de o reducere de 10$ la o comanda peste 40$ si de 5$ la o comanda sub 40$.

Daca mai aveti intrebari, le astept. Pana atunci sport la iHerb-uit!

4 comentarii:

  1. Sa le folosesti/consumi cu placere. :)
    Pensulele arata forte bine, sunt din ce in ce mai tentata sa plasez o comanda. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos! Si eu am fost putin influentata de blogosfera care vuia de review-uri la pensulele asta. Si bine am facut ca le-am luat!. Cele de la EcoTools o sa-ti placa sigur, merita mai ales ca au si pret avantajos. :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi comand si eu seturile Real Techniques. Mi-era cam frica de iherb pentru ca am inteles ca unele colete n-ajung...sau ca dureaza mult pana vin, dar o sa ma gandesc ca-mi fac un cadou de 1 Martie :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ma miram ca nu le-ai luat pana acum. :D Intr-adevar, exista riscul sa nu mai vina, dar imi plac atat de mult produsele lor ca prefer sa risc. Am vreo 900 de produse in wishlist :)) acum ma pregatesc sa mai dau o comanda. La mine a durat exact 3 saptamani sa ajunga, dar am inteles ca unele ajung si in 10 zile. Oricum daca pui acum, vine pana in martie :))). Sunt curioasa ce mai vrei sa-ti iei. :)

    RăspundețiȘtergere