sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Tendinte SS13

   Acum ca sarbatorile de iarna au trecut, atentia noastre se poate indrepta catre colectiile de primavara-vara 2013. Ce spuneti, va intereaseaza sa stiti noile trenduri? In cadrul acestui proiect vor fi doua tipuri de postari. In cazul in care mi-au placut mai multe outfit-uri dintr-o colectie va voi spune cateva cuvinte despre brand, despre istoria lui si despre trendurile existente in colectia respectiva. Celalalt tip de postare il veti vedea data viitoare. Astazi vom vorbi despre brandul Alice + Olivia.
        Brandul a luat nastere in anul 2002 din dorinta fondatoarei Stacey Bendet de a gasi pantaloni perfecti pentru fiecare silueta. Astfel, ea a dezvoltat o intreaga colectie, urmand ca in 2008 sa lanseze si o colectie pentru copii si mai tarziu una adresata femeilor de cariera sofisticate. Inca de la infiintare, a fost un mare succes, astfel ca astazi exista 700 de magazine Alice + Olivia, in America.
Printre vedetele care ii poarta creatiile se numara: Ashley Greene, Kristen Stewart, Nikki Reed, Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie si Taylor Swift. 
       Colectia SS 2013 este una foarte diversificata cu tinute pentru toate gusturile, cultivand trenduri ca impriemul floral, animal print, sacoul edgy, culorile pastelate, pielea, volanasele, bulinele, contrastul alb-negru, grafismele, dantela. Colectia reprezinta o foarte buna sursa de insipiratie in cazul in care aveti evenimente la care trebuie sa participati, anul acesta. 























 Ce parere aveti? Va place noua colectie Alice + Olivia?

Un comentariu: