duminică, 10 iunie 2012

Latest haul

  Urmatoarele chestii le-am cumparat de la mine din oras, nu sunt cine stie ce, dar mie mi-au placut si le-am luat. :D

 
  Acesta e un costum de baie, pe care l'am gasit intr-un second, nu cred ca o sa-l port vreodata, cel putin nu pana nu il duc la dezinfectat. Mi-a placut tare mult modelul cu cow girl. 


Ochelarii i-am luat tot dintr-un second, mi-a placut forma lor rotunda in partea de jos si marimea - sunt destul de biig.Nu stiu daca mai tineti minte ca mi-am luat niste oje tare frumoase acum ceva timp, tot cand am fost acasa. Ei, am fost din nou sa vad ce mai au si mi-am luat oja asta - e mai galbena, nu stiu de ce a iesit asa. Iar rujul? E din acelea de aveau mamele noastre mai demult, verde si cand il pui pe buze se face roz. Imi doream de mult unul ca vazusem la un targ aici in Sibiu, dar la un pret tare nesimtit. 


Geanta am zarit-o in vitrina unui, evident, second. A fost dragoste la prima vedere. De cum am vazut-o i-am soptit: "Tu vii cu mine!" si asa a fost. Dupa nume e Braccialini, nu mai auzisem de acest brand asa ca am dat un search si au colectie destul de impresionanta, atat de haine, cat si de accesorii. Si e in stare excelenta! O sa va arat un look cu ea cat de curand.


Si last, but not least, a sosit comanda de la draga de Paula, pentru care trebuie sa-i multumesc Laviniei Rosu, partenerul prin care am facut comanda si care m-a scutit de taxele postale uriase. E un exfoliant chimic cu BHA 2%, am inceput sa il folosesc si sunt foarte multumita de el. Daca doriti review, ma anuntati! :)

6 comentarii:

  1. Mada, de unde ai luat oja? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce parere ai de exfoliant? Eu m-am indragostit de el!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incetat sa-l folosesc de ceva timp si se vede..dar imi place tare mult, trebuie sa-l scot de la naftalina cat de curand. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Initial si eu am dorit sa il las de o parte pana in septembrie-octombrie, dar cu o protectie solara buna, esti in siguranta si in zilele mai insorite.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da..aveam lotiunea coloranta de la Bioderma cu spf 5, dar parca tot nu m-am simtit in siguranta.

    RăspundețiȘtergere