luni, 12 august 2013

Rutina mea de ingrijire a tenului

   Hello there! Long time no see, huh? Ei bine, exista o explicatie! Am fost extrem de ocupata cu licenta si toate cele, daca ati trecut prin asta, stiti cat de stresant poate fi. Pentru mine atat de stresant incat aproape ca-mi pierd podoaba capilara.. But anyway, a trecut si asta.. 
    Astazi voiam sa va vorbesc despre rutina mea de ingrijire. De mai bine de un de cand am descoperit blogul Corinei (pasagera.ro), rutina mea de ingrijire a tenului si produsele folosite au suferit niste schimbari drastice. Tenul meu trecea printr-o perioada dificila dupa folosirea unor produse nepotrivite tenului, astfel ca acesta a luat-o razna, era foarte foarte uscat si deshidratat si se descuama tot timpul. Atunci am auzit despre produsele Paula's Choice, produse foarte laudate si m-am decis sa le incerc. Dupa ce am comandat setul de mostre Skin Recovery, am hotarat ca incet incet sa achizitionez toata gama de produse. Astfel rutina mea de ingrijire se invarte in jurul acestor produse, la adresa carora am numai cuvinte de lauda. Acestea sunt produsele pe care le folosesc:



Cateva nu apar in poze, cum ar fi servetele umede Balea pt ten sensibil care mi s-au terminat momentan si uleiurile pe care am uitat sa le pozez. Produsele le folosesc in felul urmator: 





Untitled #483


 Obisnuiam sa folosesc o lotiune de curatare de la Boots, pe care am inlocuit-o cu aceasta de la Nivea. E ok, imi usuca putin tenul daca nu aplic imediat o crema hidratanta. In diminetile cand stiu ca nu ies din casa decat pana la magazin sau imi simt tenul foarte foarte uscat aplic prima combinatie: Mario Badescu + PC, in zilele cand am de alergat in mai multe locuri, inainte de crema Bioderma, folosesc intotdeauna o crema hidratanta, de obicei Embryolisse. In ultimul timp nu ma mai inteleg cu crema Bioderma, imi usuca tenul foarte tare si au inceput sa-mi iasa cosuri pe frunte si pe barbie, asa ca am apelat mai des la prima combinatie.


Untitled #484


Seara, daca am folosit machiaj waterproof folosesc demachiantul de la Balea si cel de la Liz Earle, dar cum asta se intampla destul de rar, cel mai des folosesc tot spuma de curatare de la Nivea. In cazul in care sunt plecata din oras, folosesc servetele demachiante si apoi apa micelara. In rest, produsele sunt la fel in fiecare zi.

 
Untitled #485


Cam o data pe saptamana, cand vreau sa ma rasfat ( de obicei duminica ), sau cand pur si simplu imi simt pielea foarte uscata, folosesc unul dintre produsele de mai sus, aplicat seara dupa toate produsele pe care le folosesc de obicei. Din pacate, pana acum am avut numai mostre din masca PC, dar planuiesc sa mi-o iau in full size. Chiar face minuni pentru tenul meu. 

   Cam asta ar fi rutina de ingrijire pe care o urmez in prezent si datorita careia tenul meu arata mult mult mai bine. 

Voi folositi vreo unul dintre produsele de mai sus?
Care sunt produsele care fac minuni pentru tenul vostru?

 

4 comentarii:

  1. Am avut si eu Embryolisse, mi-a placut mult, ma enerveaza ca nu se gaseste si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bioderma Sensibio H20 is a staple in my skincare routine! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am ramas cam dezamagita de ea, nu e asa hidratanta cum ma asteptam, de aceea o folosesc dimineata si nu seara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e prima sticla cumparata, dar din cate am auzit si cea de la Nivea e destul de buna. As vrea sa o incerc si pe aceea.

    RăspundețiȘtergere