miercuri, 14 august 2013

Lately...

   Poate va intrebati ce-am facut cat am lipsit.. Dupa cum v-am spus, m-am ocupat intens de lucrarea de licenta, am luat parte la cateva evenimente, printre care si nunta verisoarei mele, banchet si am machiat domnisoare si doamne pentru diferite evenimente.
  Inca de cand am aflat de nunta verisoarei mele, mi-am pus creierul la treaba sa creez un outfit cat mai frumos, pentru ca nu-i asa, toate vrem sa avem o aparitie memorabila. Am hotarat sa-mi fac rochia la comanda, pentru ca nu cred ca as fi gasit ce-mi doream in magazine. Acesta era modelul pe care mi l-am dorit, doar ca pe verde smarald.


Si asta a iesit:

 Rochia am purtat-o si la banchet, am schimbat doar machiajul si coafura.


  Am fost multumita de ce a iesit si am primit multe laude la adresa rochiei. In dimineata nuntei am avut o gramada de treaba, am machiat-o pe mireasa, pe mama miresei, pe mama si pe mine. Machiajul meu a fost inspirat de cel din colectia Jason Wu, cu galben auriu pe pleoape si ombre lips. Machiajul miresei a aratat asa:



M-am bucurat ca i-a placut foarte mult, ii facusem o singura proba inainte si un cu totul alt machiaj. Zilele trecute am machiat-o pe o prietena de-ale mele, care va fi miresica vara viitoare si care m-a rugat sa o aranjez in ziua cea mare. 



Eh, ce spuneti? Voi ce activitati ati avut in ultimul timp?

4 comentarii:

  1. rochita este superba si eu imi fac rochitele pe comanda, in magazine nu gasesti niciodata exact ceea ce cauti

    http://gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Ai dreptate, tocmai de aceea nici nu m-am mai obosit sa caut in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  3. te prinde foarte bine culoarea !





    www.colectiadepasiuni.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc! Sa stii ca si culoarea a fost bine gandita inainte. :)

    RăspundețiȘtergere