luni, 25 februarie 2013

Celebrity look

  Era timpul pentru o postare de genul acesta. Nu am mai facut demult una. As vrea sa fiu mai constanta in postari, dar in ultimul timp sunt foarte ocupata cu lucrarea de licenta, stiti cum e, abia astept sa revin la normal, sa scap o data de examene, de licenta, sa plec in vacanta, sa ma relaxez, sa ma uit la ce seriale vreau, sa lenevesc.. O sa incerc totusi sa postez mai des si mai variat. Sper sa-mi iese. Sa trecem la treaba!

  
Prima pe lista e Katie Holmes, care mie imi place mult. Desi are un stil temperat, e intotdeauna imbracata dragut, fara sa fie prea extravaganta sau indrazneata. Exemplul de mai sus e edificator, ne prezinta o tinuta casual, simpla, de purtat intr-o zi cu multe alergaturi si treburi prin oras. Comod si chic in acelasi timp.


 Urmeaza Nicole Richie pentru al carei stil vestimentar am facut o mare pasiune. Un look all black foarte cool, deloc plictisitor. Punctul de atractie il reprezinta bluza cu rottweiler Givenchy, atat de trendy acum. Imi plac mult si ochelarii cat eye. I would totally wear this!


Miranda Kerr. Femeia asta chiar nu imbatraneste? Ma uit la ea si parca vad o adolescenta. Imi place mult tinuta ei, din nou chic&casual, din punct de vedere cromatic. Maro si albastru fac casa buna impreuna. Sper doar ca gentuta aia draguta nu e din piele naturala.. 


Halle Berry apeleaza la pantalonii din piele, foarte trendy in acest sezon. Imi place mult alaturarea de materiale, ideea de ceva tough - pielea si ceva fin, delicat - matase. Foarte frumos!


Un alt look all black, insa ceva mai elegant de aceasta data. Protagonista nu e nimeni alta decat Kate Moss, care mi se pare ca arata din ce in ce mai bine. Imi place mult camasuta, transparentele vor fi la mare cautare sezonul viitor.


Incheiem cu febletea si preferata mea: Rihanna! Nu am decat cuvinte de lauda. Desi e o tinuta simpla e al naibii de sexy. Imi plac la fel de mult machiajul si coafura si si mai mult sandalele. Demult imi doresc ceva la fel pe negru. Daca vedeti pe undeva let me know! 

*photo credit: couturecandy.com
Care e preferata voastra?

2 comentarii:

  1. Imi plac.
    Toate arata excelent, desi nu m-as vedea imbracata cu o rochie ca a Rihannei. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu, sa fiu sincera, as purta-o daca as avea corpul ei :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere