vineri, 14 decembrie 2012

Christmas Wishlist
 
    
   Draga Mos Craciun,..
 
 
Formula aceasta de adresare imi trezeste niste amintiri tare placute din copilarie. Imi amintesc cum in fiecare an, pregateam frumos scrisorelele cot la cot cu fratiorul meu. Ne intreceam in cea mai frumoasa felicitare, desenam tot felul de braduti, mosi si globuri alaturi de rugaminti fierbinti trecute cu pixuri cu sclipici. Lucrurile pe care ni le doream erau jucarii, carti si bineinteles dulciuri, un lucru nu uitam niciodata: sa il mentionam in scrisorica si pe celalalt, nu cumva ca Mosul sa sara peste vreo unu din noi. Ani la randul ne-am straduit sa facem cele mai frumoase si imbietoare scrisori, pana cand intr-o zi ceva s-a intamplat, un lucru care m-a bagat intr-o confuzie totala: scotocind prin dulapul din atelierul tatalui meu am gasit un teanc mare cu hartii frumos colorate. La o privire mai atenta mi-am dat seama ca erau scrisorile noastre scrise cu atata drag in fiecare an. Si nu intelgeam de ce le-a ascuns Mosul in dulapul tatei. Chiar daca vraja s-a disipat, am continuat sa fac scrisorele de dragul fratelui meu, mai mic decat mine cu 5 ani si jumatate, care a continuat sa creada in Mos Craciun mult timp dupa aceasta intamplare. Credeti sau nu, fiecare din noi este Mos Craciun atata timp cat oferim ceva din inima! Asa ca si de aceasta, eu o sa-mi scriu scrisorica, care desi virtuala, cu siguranta va ajunge la Mosul. Anul acesta nu-mi doresc decat cateva lucruri pe care le consider esentiale in acest moment.
 
 Ca sa incep cu dorinta cea mai arzatoare, imi doresc setul complet Paula's Choice Recovery. Am pana acum lotiunea tonica. Mai raman in ordinea importantei: 
  • crema hidratanta cu antioxidanti
 
 
  • crema cu SPF
  • ser concentrat
  • masca hidratanta
   
   
  •   cleanser
  •  exfoliant
  • lotiunea micelara Bioderma Sensibio
  •  un parfum nou
 
  •  o esarfa tubulara calduroasa
 
  Voi ce va doriti de Craciun?
 
    
 
 
 

4 comentarii:

  1. Vad ca ti s-a pus pata grav pe Paula's Choice :))

    RăspundețiȘtergere
  2. DAA! Foarte grav! De cand am incercat setul de mostre si tenul meu a aratat wow pentru 2 saptamani, nu ma las pana nu le am pe toate. :D :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, o mica mare obsesie, pe care nu vreau sa o tratez :))

    RăspundețiȘtergere