miercuri, 18 iulie 2012

Portia de moda
Dolce & Gabbana

    Plina vara intr-un mic orasel din sudul Italiei. O tanara italianca,foarte chic si cu un aer boem isi face plina de gratie cumparaturile intr-un supermarket de legume. Asta e imaginea care i-a inspirat pe Domenico si Stefano in crearea acestei colectii. Pe fundal o auzim cantand pe Sofia Loren "Mambo Italiano" - o adevarata incantare.
   Colectia e una geniala, zic eu. Tinutele facute din materiale imprimate cu cepe, vinete si chilli, toate gigantice.How cool is that? Exploateaza si ei la maxim trendul meu preferat: cropped top, veti vedea. Cele mai interesante mi se par insa, accesoriile:exista o mare varietate de pantofi si sandale cu talpa impletita ( care sunt de-a dreptul to die for ), apoi cosuletele impletite sunt adorabile, mai ales cele in "miniatura", iar apoi cerceii, bratarile, colierele. Acestea din urma sunt absolut dementiale, imi plac maxim! V-ati vedea purtand o salba de capatani de usturoi la urechi? Sau o mana de farfalle? Eh? Drept urmare, mi-am luat si eu niste pepeni verzi de pus in urechi, veti vedea la sfarsit, unde am vrut sa recreez machiajul.
    Incet incet colectia se  imbina cu dantela cu ochiuri mari, pentru ca in cele din urma sa lase legumele in bucatarie si sa treaca la rochiile de cocktail din dantela si incrustate cu fel de fel de cristale colorate. As zice mai degraba, ca unele seamana cu candelabrele ca forma. :D Dar sa trecem la poze pentru ca sper ca v-am facut curioase!










































 Hope you liked it!

2 comentarii:

  1. Iulia Câmpeanu19 iulie 2012 la 03:12

    Îmi plac foarte muuuult cerceii tai!!! De unde îi ai? Și machiajul e foarte reușit. Aș vrea să știu să-mi fac și eu codiță așa la ochi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersiii! I-am prins la reduceri in New Yorker, au fost 5 lei. Iar codita abia am reusit sa o fac, inca exersez si eu :D. Ma bucur ca-ti place. :) :*

    RăspundețiȘtergere