vineri, 27 iulie 2012

Movies 

   Am vazut multe filme de cand am facut ultima postare de genul asta si imi pare rau ca nu le-am notat undeva si le-am uitat. Ultimele doua filme pe care le-am vazut au fost 21 Jump Street si The Help.
   Primul a fost o super comedie. Am ras mult, mi-a placut, mai ales ca greu mai gasesti o comedie buna in zilele noastre. Filmul spune povestea a unui baiat care era foarte popular in liceu si al unuia care era un tocilar, un inadaptat care nu era bagat in seama de nimeni si luat la misto tot timpul. Ei bine, rolurile se inverseaza cativa ani mai tarziu cand ei devin parteneri in Politie, si implicit prieteni si au de rezolvat un caz sub acoperire. Nu va spun mai mult. Aici e trailerul:
  Ah, am uitat joaca Channing Tatum si tipul acela plinut din toate comediile bune.
 






Cel de-al doilea film e mai degraba istoric. Stiu ca atunci cand auziti cuvantul istoric va ganditi la ceva urat, eventual un razboi, Hitler, ceva. Nu e cazul acestui film, care e de fapt, o fresca sociala a anilor '60-'70 despre relatiile dintre negri si albi si felul in care erau tratati negrii la vremea aceea. E foarte interesant si amuzant! Chiar vi-l recomand!


Vizionare placuta!

3 comentarii:

  1. Sunshine_sunshine28 iulie 2012 la 06:49

    Chiar cautam o comedie buna, mersi mult:* Saptamana viitoare il voi urmari pentru ca in week-end sunt plecata:D
    PS: Am vazut ca ai comentat aici: http://bazardeimpresii.blogspot.cz/2012/07/alerta-mostre-paulas-choice.html si ai intrebat daca se plateste cu cardul. Eu mi-am comandat ieri setul de mostre Balancing si te pot ajuta cu un raspuns: poti plati cu cardul, poti si prin PayPal dar daca nu ai, le poti pune banii intr-un cont de-al lor( ti-l dau ei atunci cand alegi modalitatea de plata) si daca le pui banii in cont, ei iti trimit setul de mostre ales/ produsul ales.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc tare mult pentru raspuns! Am comandat si eu setul Resist si setul Recovery. Tie ti-au ajuns?
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunshine_sunshine30 iulie 2012 la 10:15

    Cu placere:*
    Inca nu, vineri le-am comandat, sper sa ajunga maine cel tarziu:D
    :*

    RăspundețiȘtergere