marți, 10 iulie 2012

Hello

  A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris, dar acum sunt back in action, am terminat si cu sesiunea. Astazi insa, o sa va vorbesc despre premiul pe care l-am castigat pe blogul  http://aquashells.blogspot.ro. Desi au fost cateva probleme, premiul a ajuns in final la mine. Sa va spun despre ce este vorba: paleta Sleek de primere, un gloss si un eye-dust. Daca doriti mai multe detalii, swatches sau review-uri, just tell me. 


Am ramas cam in urma cu postarile, am de gand sa mai postez cateva outfituri, review-ul la anticearcanul Sleek, promis lui Minnie Angel, voiam sa scriu si despre RMA-ul de anul acesta, ca sa fie o traditie si mai am in minte un proiect, nu va zic inca despre ce e vorba, sper sa-mi iese. Pana una alta, ma apuc de un machiaj ca nu am mai facut de mult si de documentat despre colectiile de anul acesta, inca nu stiu daca sa ma apuc de cele de toamna, inca nu.. :)

2 comentarii:

  1. Mi-am auzit numele :D
    Felicitari pentru premiu!
    Pana la urma mi-am achizitionat si eu anticearcanul, este destul de ok insa astept cu interes si parerea ta despre el. Te pup!

    RăspundețiȘtergere