miercuri, 4 aprilie 2012

Portia de moda
Badgley Mischka

  Am auzit pentru prima data de Badgley Mischka de curand, intr-un episod din Gossip Girl, care e un brand de lux. Colectia lor de primavara 2012 mi se pare ca arata ca o bomboana fondanta. Imi aminteste intr-un fel de buna mea prietena care viseaza la rochite de printese. Sunt sigura ca aceasta colectie va fi pe gustul ei, si pe gustul tuturor fetelor care au avut in copilarie o papusa Barbie.
  Asadar in colectie regasim trendul peplum, care e definitia elegantei in sine, toate nuantele posibile de roz, materiale brodate, imprimeuri felurite, fuste maxi, imprimeuri florale, nu ar putea lipsi nici culorile pastelate, care sunt la mare cautare primavara aceasta, funditele de toate marimile, asimetriile de tot felul, transparenta. Culoarea peachy care ne-a sucit mintile atat amar de vreme ramane in tendinte si ea alaturi de portocaliul puternic, care domina podiumurile. Rochiile din piele in culori tari le gasesc foarte sexy. Volanasele va vin in ajutor pentru un plus de feminitate, si un mic truc: daca nu aveti bustul atat de generos cum v-ati dori, volanasele la nivelul pieptului, dau iluzia de bust mai mare. Un alt lucru care a revenit in trend sunt fustele- pantalon, daca va amintiti de ele. In ceea ce priveste costumele de baie, Badgley Mischka ne propun costumele in nuante izbitoare de albastru turcoaz. Un alt element care ne-a invadat, la propriu este sclipiciul. Daca anul trecut sau acum doi ani dadea impresie de kitsch, acum se pare ca e pe gustul designerilor, bineinteles asortat cum trebuie. 
   Acum in ceea ce priveste accesoriile, pantofii sunt si ei in culori vesele, puternice, observam si cateva coliere statement, si cercei maxi.
 Cele care mi-au placut mie (sunt mai multe decat ma asteptam):









 Si acum, cateva poze cu machiajul, care mi s-a parut interesant si pe care il voi incerca cu siguranta. Beauty mark-ul e nelipsit, cat-eye-ul la locul lui, coafura este fantezista, totul e in ton.








 Cam atat pentru azi. Sper ca v-a placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu