vineri, 27 iunie 2014

Box of Beauty by Douglas

 
   Hello again! V-am promis data trecuta ca o sa va spun cate ceva despre cutia frumusetii, un proiect Douglas. De cand am auzit de aparitia acesteia am trimis imediat un mesaj pe Facebook celor de la Douglas ca sa-i intreb daca gasesc cutia si la Sibiu. Acestia, foarte prompti si binevoitori mi-au dat un numar de telefon la care sa sun ca sa aflu ce ma intereseaza. Am sunat de indata si am rezervat o cutie, mai erau 4 in total. A doua zi, m-am infiintat la Douglas sa-mi iau in posesie micuta comoara. Mi-am facut si un card de fidelitate, astfel ca am platit cu 10 lei mai putin decat pretul initial. Cutia a costat 59 lei cu tot cu reducere. Fetele de acolo au fost foarte dragute si mi-au raspuns la toate intrebarile, mai ales ca eram interesata sa testez si sa aflu mai multe despre serumul Estee Lauder - Advanced Night Repair. Am primit asadar, o mostra ca sa-l pot incerca acasa pe tenul curat si o brosura cu mai multe informatii despre produs. 


Dar acum sa povestim despre continutul cutiei. Prima impresie, inca de cand am auzit ce produse contine, a fost una foarte buna. 4 mostre deluxe ( Elie Saab EDP 7.5 ml, Lancôme Génifique 7 ml, Lancôme Teint Miracle 5 ml, Lancôme Visionnaire 7 ml), doua produse full-size( pudra parfumata pentru fata, par si corp J.S. Douglas Soehne, Luciul de buze Douglas Absolute) , plus un voucher de 10% reducere pentru cele 4 produse mini? Minunat, nu?












Buuun! O data ce am ajuns acasa am inceput sa le iau pe toate la puricat. Ca si ambalaj, nimic de spus, sunt toate incredibil de adorabile (Nu stiu de ce, tot timpul mi-au placut obiectele in miniatura.) DAR, ca si ingrediente, cele 3 produse de fata, serumurile si fondul de ten, contin alcool printre primele ingrediente. Stiu ca nu e vina lor, ca trebuia sa fi verificat lista de ingrediente dinainte, dar in culmea entuziasmului de atunci, nici prin cap nu mi-a dat asa ceva. Am fost teribil de dezamagita sa descopar chestia asta si nu cred ca o sa indraznesc sa le folosesc pe ten, desi pe mana par foarte catifelate. Pudra, desi miroase a vanilie si prajituri, aroma dispare dupa nici un minut. Tocmai am incercat-o iar. Sclipiciul din ea de asemenea, nu e foarte subtil si cred ca s-ar fixa mai bine pe piele dupa aplicarea unei lotiuni de corp. Parfumul nu are nimic suspicios, atata doar ca nu e pe gustul meu, nu l-as cumpara full-size. Exista insa, si parti bune, sau o parte buna: luciul de buze. E chiar ok, cremos, nuanta draguta, pacat ca poza de mai sus nu-i face prea mare dreptate. In concluzie, ideea e una super buna, cred ca e cea mai ok cutie care a aparut pana acum la noi. Imi pare rau ca unele produse nu mi se potrivesc, dar asta e, nu regret ca am dat banii pe ea - chiar si pentru mini bibelourile care troneaza acum pe masuta mea :)). 
   Intrebarea care urmeaza e: va mai aparea si o a doua editie? Ei bine, chiar ieri am trecut pe acolo si am intrebat ce se mai aude. A aparut o noua cutie, nu este din aceeasi serie cu produse high end, din pacate. Se numeste Hello Summer si contine 4 produse: un rimel Rimmel London nou aparut, nu mai stiu cum ii zice si inca 3 produse marca Douglas dintre care imi amintesc doar un gel de dus in varianta mini. Pretul ei este, pregatiti-va!, 89 de lei! Fuckin' 89 de lei pentru 4 produse, 3 dintre ele marca proprie! Mie mi se pare chiar un pret nerusinat. Ah da, si nici nu beneficiezi de reducere cu cardul de fidelitate. Am iesit razand, intrebandu-ma cine va pune oare botul la asa "inselatorie". Cat despre cutia pe care eu o asteptam cu sufletul la gura, va mai aparea cel mai probabil cu ocazii speciale, gen sarbatori and shit. Ei bine, prefer sa astept pana la Pastele Cailor decat sa-mi iau ditai' teapa.

Voi ce parere aveti despre produsele din cutia Box of Beauty?
Dar despre concept?
Si daca ati incercat serumul Estee Lauder, please share your opinion!

luni, 9 iunie 2014

Life lately
&
Collective haul

  I know, I know... nici nu mai stiu cat timp a trecut de cand nu am mai scris. Cert e ca in tot acest timp am schimbat doua joburi, am avut planuri de mutare (which did not happen, after all) si destul timp sa-mi reintru in rutina mea obisnuita de dinainte de toata aceasta nebunie.. Am scapat si de facultate, desi inca ma mai bucur cand imi dau seama ca nu am nimic de invatat sau de scris pentru ziua urmatoare si rasuflu usurata dupa un cosmar in care dau teste si examene. Am revenit la vechea mea pasiune, cititul. Chit ca am fost studenta la Litere, va jur ca in acei 3 ani nu am mai apucat sa citesc o carte dinafara programelor si listelor primite de la facultate, desi nici acelea nu au fost de lepadat. Asta inseamna ca e posibil sa cititi recenzii de carti in viitor! Inca nu am scapat de microbul comenzilor online si de aceea am sa va arat cateva dintre ultimele produse pe care am pus gheara. Nu sunt toate ca nu m-a dus capul sa le pozez, dar la care am poze va arat. Va avertizez de pe acum ca am o lista intreaga de idei de postari si poze deja pregatite, care abia asteapta sa fie admirate si comentate. Sper sa va mai pot da detalii in ceea ce priveste preturile, desi unele produse le am de multisor timp.

  Printre primele comenzi a fost pe 1001cosmetice.ro. La un moment dat o bloggerita anuntase ca se gasesc lip lacquer-urile Rimmel Apocalips si la noi. Acum le gasiti peste tot, dar la momentul respectiv era singurul loc de unde puteau fi cumparate. Le gasiti aici la pretul de 18 lei. Mi-a placut foarte mult ca am primit si mici atentii impreuna cu produsul comandat, ca sa nu mai zic de preturi care sunt foarte bune pe site.




A urmat apoi comanda pe echemist.co.uk, drept urmare a faptului ca am dezvoltat o obsesie pentru periutele de dinti. Nu eram sigura ca periuta mea, desi o schimb la 2-3 luni, e safe in baie fara "un acoperis deasupra capului". Poate ati vazut episodul celor de la Myth Busters care au demonstrat ca reziduuri din toaleta ajung pe periutele noastre de dinti. Ei bine, nu suportam acest gand, asa ca am facut niste cercetari si am dat de minunile astea, numite Steripod, care se prind ca niste clestisori pe capul periutei si il sterilizeaza dupa fiecare utilizare. Minunat, nu? Evident si acestea trebuie schimbate o data la 3 luni. Mi s-a parut cel mai avantajos sa le cumpar de pe echemist, de aici mai exact. La acel moment, tocmai aparusera noile produse de curatare Garnier si cum le-am gasit la reducere, n-am rezistat si le-am comandat. Preturile au fost destul de mici, 3.49 lire apa micelara, si 2.44 lire demachiantul bifazic. Si mai au si transport gratuit. Si pentru ca nu era pe stoc culoarea pe care o voiam pentru Steripod si au intarziat putin cu comanda, mi-au trimis toate produsele mini-size pe care le vedeti mai jos. Asa ceva rar mi-a fost dat sa mai vad, in conditiile in care la noi se zgarcesc si la o mostra, daramite la produse mini-size. Ca sa nu mai zic ca am colaborat excelent cu doamna de la PR, care a fost tot timpul prompta si amabila. Cu siguranta asta nu va ultima comanda la ei.




V-am zis ca m-am apucat de citit, da? Cam asta am citit eu din iarna pana acum. Nu sunt multe, ce-i drept, dar e un pas inainte. Toate cartile, inafara de Balzac si Dickens au fost comandate de pe Libris, libraria mea online preferata. Dintre toate, cel mai mult mi-a placut Iubirile croitoresei, despre care poate o sa va povestesc, daca sunteti curioase. Intre timp am mai dat o comanda, dar despre ea vom vorbi cu alta ocazie.



Pentru ca nu gaseam nicaieri in magazine creionul nude pentru ochi de la Rimmel, am hotarat sa-l iau de pe Asos. Pe langa el am luat si un sampon uscat Batiste sa vad care-i faza cu el de e atat de laudat. Va pot spune cu mana pe inima ca nici nu se compara cu cel de la Balea. Deja e pe terminate si ma gandesc sa mai incerc si alte variante. Singurul dezanvantaj este ca mai nou cei de la Asos au taxa de transport pentru comenzi mai mici de 15 lire, parca. 


Mergand in vizita la parintii mei in weekend, ma asteptau si acolo cateva produse, ultimele despre care va spun azi: un scrub de corp de la Avon, din gama Planet Spa, care miroase binisor.( in ultimul timp am facut o obsesie pentru scruburi si am reusit sa strang vreo 4 pana acum) si comanda de pe fragrance direct cu spuma autobronzanta St. Moriz si o manusa pentru aplicare. Abia astept sa o folosesc. Am primit cadou o mostra de parfum de barbati, Lacoste, Live.


La final va las cu ultimul capriciu in materie de beauty pe care mi l-am permis: Box of Beauty by Douglas.


 Despre cutia cu bunatati va povestesc mai multe in postarea urmatoare cu poze, pareri si swatch-uri.

Voi pe ce ati mai dat banii in ultimul timp?

Daca doriti sa aflati mai multe despre un produs anume, nu ezitati sa-mi spuneti! :*