vineri, 22 iunie 2012

O revelatie

  Mi se pare foarte potrivit titlul pentru ceea ce urmeaza sa va spun. Nu e o postare obisnuita, dar am simtit nevoia sa impartasesc cu voi aceasta descoperire recenta a mea. E vorba despre un blog descoperit recent. Se numeste www.pasagera.ro si il puteti accesa apasand aici.  Este despre cosmetice si despre cum sa nu va lasati pacalite de strategiile de marketing folosite de producatori, mai pe scurt spus - sfaturi cosmetice fara perdea de marketing. Nu stiu cum de nu v-am spus de el pana acum, dar mie mi-a schimbat total perceptia fata de acest domeniu si de atunci sunt atenta la tot ce cumpar si pun pe fata in materie de cosmetice. Va spun ca proprietara blogului, Corina, nu vorbeste din auzite ci chiar stie ce spune fiind abonata la diverse jurnale medicale pentru a fi la zi cu tot ce se intampla in lumea cosmeticii si nu numai. In caz ca aveti nevoie de vreun sfat sau aveti vreo intrebare puteti sa o intrebati si fiti siguri ca veti primi raspuns. Eu va sfatuiesc sa cititi postarile in ordinea in care sunt scrise pentru a fi mai usor de inteles. Veti gasi acolo mai multe despre problemele cu acneea, veti invata sa cititi etichetele cosmeticelor si produselor de ingrijire in functie de ingrediente. Daca vreti sa stiti mai multe despre iritanti, puteti citi aici sau aici. Apoi veti gasi mai multe postari despre exfoliere si liste cu produse exfoliante, la fel si despre importanta protectiei solare si impactul soarelui asupra pielii sau despre hidratare. Un lucru pe care l-am descoperit cu ajutorul acestui blog sunt uleiurile vegetale si vreau sa achizitionez cat mai multe. Veti gasi postari dedicate fiecarui tip de ten in parte cu rutina de ingrijire si problemele aferente.Sunt si cateva postari pe teme controversate cum ar fi apa termala, solutiile micelare, parabenii, crema de noapte sau produsele anticelulitice, dar si despre panaceul BB Cream ( pe asta va sfatuiesc sa o cititi neaparat ) Alte probleme tratate: cearcanele, mastile faciale, curatarea tenului, tipuri de acnee, solutii pentru punctele negre, albe si pori dilatati. Tot de acolo am invatat ca atunci cand vreau sa cumpar un produs sa ma asigur mai intai ca e pus intr-un recipient opac si de preferinta cu pompita, pentru ca cele in borcanse nu sunt igienice deloc, dat fiind ca trebuie tot timpul sa-ti bagi degetele inauntru, apoi sa ma uit la ingrediente dupa iritanti si abia pe urma sa ma intreb daca intr-adevar am nevoie de acel produs. Eu un blog foarte util si informativ de pe urma caruia chiar inveti ceva. Mai sunt multe multe articole interesante pe care le veti putea gasi acolo, dar va las pe voi sa le descoperiti. Spor la citit si aplicat!

joi, 14 iunie 2012

Song of the day
  Pentru cei carora le place clubbing music, am pregatit astazi niste mega piese, care mie imi plac foarte mult.
  










And my favorite: 

 Ar mai fi multe, dar si asa abia le-am ales numai pe astea. Sper sa va placa!

miercuri, 13 iunie 2012

Where have you been?

  Urmatoarea tinuta se vrea a fi una cu accente neon. Sa vedem ce-a iesit! 




Tricou si colier - New Yorker
Jeans - no name
Pantofi - New Look
Geanta - Braccialini
Ochelari - no name

Pantofii ii vand pentru ca imi fac niste rani groaznice. Am piciorul mic si lat asa ca greu gasesc ceva sa nu ma jeneze. Sunt aproape noi, e a doua oara cand au fost purtati. Daca sunteti interesate, imi spuneti. Numarul e 37.

luni, 11 iunie 2012


Portia de moda
Cushnie et Ochs

    N-am mai auzit nici eu pana acum de acest brand, dar se pare ca se prezinta bine cu colectia de primavara 2012.
     In ceea ce priveste colectia, tinutele sunt monocrome, asta incluzand chiar si pantofii, care au un toc sexy metalic. Paleta cromatica nu foarte bogata, continand culori precum alb, negru, galben, roz si camel. Elementul principal al colectiei sunt decupajele, foarte ingenioase ce-i drept si foarte diferite - nu veti vedea acelasi model de doua ori. E foarte interesant si e ceea ce mi-a atras atentia asupra colectiei. Un alt trend promovat de acest brand pentru sezonul cald este peplumul, care cunoaste si el cateva reinventari. Preferatul meu e cel metalic, veti vedea. Per total este colectie care merge pe simplitate, exact asa cum imi place mie, e o colectie aerisita, deloc incarcata. Si acum pozele!










  Now details: 















Here's the video:

duminică, 10 iunie 2012

Latest haul

  Urmatoarele chestii le-am cumparat de la mine din oras, nu sunt cine stie ce, dar mie mi-au placut si le-am luat. :D

 
  Acesta e un costum de baie, pe care l'am gasit intr-un second, nu cred ca o sa-l port vreodata, cel putin nu pana nu il duc la dezinfectat. Mi-a placut tare mult modelul cu cow girl. 


Ochelarii i-am luat tot dintr-un second, mi-a placut forma lor rotunda in partea de jos si marimea - sunt destul de biig.Nu stiu daca mai tineti minte ca mi-am luat niste oje tare frumoase acum ceva timp, tot cand am fost acasa. Ei, am fost din nou sa vad ce mai au si mi-am luat oja asta - e mai galbena, nu stiu de ce a iesit asa. Iar rujul? E din acelea de aveau mamele noastre mai demult, verde si cand il pui pe buze se face roz. Imi doream de mult unul ca vazusem la un targ aici in Sibiu, dar la un pret tare nesimtit. 


Geanta am zarit-o in vitrina unui, evident, second. A fost dragoste la prima vedere. De cum am vazut-o i-am soptit: "Tu vii cu mine!" si asa a fost. Dupa nume e Braccialini, nu mai auzisem de acest brand asa ca am dat un search si au colectie destul de impresionanta, atat de haine, cat si de accesorii. Si e in stare excelenta! O sa va arat un look cu ea cat de curand.


Si last, but not least, a sosit comanda de la draga de Paula, pentru care trebuie sa-i multumesc Laviniei Rosu, partenerul prin care am facut comanda si care m-a scutit de taxele postale uriase. E un exfoliant chimic cu BHA 2%, am inceput sa il folosesc si sunt foarte multumita de el. Daca doriti review, ma anuntati! :)

sâmbătă, 9 iunie 2012

Cat eye

  Urmatorul look e unul confortabil, casual, l-am purtat la o plimbare prin oras in miez de zi.


 
Tricou si inel - New Yorker
Jeans - Orsay
Restul sunt no name, in afara de ochelarii care sunt vintage si sunt cat eye, asa cum mi-am dorit, imi pare rau ca nu se observa atat de bine.
Pink popsicle

   Sa stiti ca m-am pus pe treaba cu outfiturile si documentez tot. :)) Tinuta asta am purtat-o la o festivitate, la mine in oras. Era destil de devreme, deaia ma uitam asa urat. :D




 Tricou - New Yorker
 Cardigan - Monsoon Accesorize
 Balerini - New Yorker
 Pantaloni - from mom's closet :D
 Plic - Mihai Albu

Have a pink day!
 

vineri, 8 iunie 2012

Let it rain!

   Pozele acestea sunt facute intr-una din zilele acelea ploioase cand nu mai stiam ce sa imbrac, asa ca m-am rezumat la un look all denim. Si cum nu imi place sa mi se ude picioarele, am apelat la fidelele mele ghetute pe care le-am purtat toata iarna. Geanta e pata de culoare. Cineva mi-a zis ca parca as fi din Wild wild west. :))




    Camasa - Marks & Spencer
    Jacheta - Next 
    Jeans - Orsay
   Geanta si ghete - no name
Kissees, my dears!
Inspired by Dior

  Buna! Am lipsit cam multisor, e drept am avut si ceva probleme, mi s-a spart ecranul laptopului, am mers si pe acasa a inceput si sesiunea..e de inteles. :D
   Va mai amintiti postarea cu prezentarea Dior, unde v-am spus ca o sa fac un machiaj inspired by? Ei bine, iata-l!


 
Ochii sunt foarte putin conturati, nu am pus si close up si buzele ies in evidenta. Sper sa va placa si sa il incercati!