luni, 30 aprilie 2012

Celebrity look

   Hello! Aceasta este cea de-a 100-a postare, iata ca am ajuns si aici si sper ca cei/cele care m-ati urmarit pana acum sa ma urmariti si in continuare. Vreau sa le multumesc si celor care mai lasa cate un comentariu, feed-back-ul inseamna foarte mult pentru mine si ma motiveaza sa scriu. 
  Si acum sa trecem la treaba! 


Prima despre care vom vorbi e Olivia Palermo, care a participat la un eveniment HBO putand aceasta tinuta. E o tinuta casual, iar sacoul ii da o nota de eleganta, asa ca daca sunteti in pana de idei o astfel de tinuta ar putea fi solutia. 



Cine a zis ca o femeie insarcinata nu poate fi sexy? Viitoare mamici si burtici luati aminte de la Reese Witherspoon, care poarta aici o rochita vaporoasa tocmai potrivita pentru temperaturile de pe pe meleagurile noastre. Foarte frumos!


O alta mamica fashionista, Jessica Alba, este adepta fustelor maxi. Tinuta ei e una casual, tocmai potrivita pentru o zi de primavara. Mi s-a pus si mie pata pe fustele maxi sau cu flori, mi-am si luat cateva, abia astept sa le scot la plimbare. 


Ce ziceti de tinuta lui Kate Bosworth? Mie imi place, sa fiu sincera. :D M-au atras in special papucii, care sunt cu platforme, desi nu se vad.  Mai mai ca mi-as lua si eu o pereche, dar cum sunt de luat numai de pe net nu ma incumet ca poate nu se potrivesc marimile sau ceva. :D

 Cam atat pentru azi. Sa-mi spuneti daca v-ar interesa postarile de tip jurnal de dieta ca as putea sa impartasesc cateva secrete cu voi. :) See you!

vineri, 27 aprilie 2012

Portia de moda
Berberry Prorsum
 
    Cred ca toata lumea stie inconfundabila esarfa in carouri bej si visiniu si nu mai e o surpriza faptul ca cei de la Burberry confectioneaza trench-uri, e ca un fel de eticheta pentru ei. Nici colectia de fata nu este diferita, doar ca trench-ul are o forma noua. Veti vedea despre ce vorbesc putin mai incolo.  Sa va spun acum parerea mea. In mintea mea, intotdeauna asociez Burberry cu ploaia. Nu stiu de ce, poate din cauza trench-urilor despre care v-am spus, poate din cauza ca majoritatea modelelor au o haina pe deasuprea (outwear), si mi se pare ca in general modelele lor sunt mai imbracate decat a altora, chiar si in colectiile de primavara-vara. Dar asta e doar opinia mea.
      In colectia de fata, culoarea aduce un suflu nou, trench-ul nu mai bej clasic, ci are si culori si sunt mult mai feminine prin faptul ca marcheaza talia printr-o centura mai groasa. Intreaga colectie contine niste palarioare dragute cu cozoroc. Un alt element pe care il vedem in colectia este fusta midi, readusa la viata. Apoi mai avem tot felul de insertii, aplicatii, margelute, care apropos, fac sandalele mai interesante. Imi plac mult combinatiile de culori, care sunt foarte reusite, veti vedea: mov-galben, gri-turcoaz etc. Culori aprinse gasim si aici, in special galbenul si turcoazul. Un alt element inovator il consider a fi rafia, care apare in diverse combinatii, atat in cadrul imbracamintii cat si a pantofilor, palariilor si gentilor. Produsul meu preferat din intreaga colectie sunt botinele din rafie cu platforma si botdecupat. Acum sa va arat despre ce e vorba:
 

 









Hope you enjoyed it!
Strawberries

Daca aveti pofta de ceva dulce ati nimerit in locul potrivit! Va prezint astazi cele mai delicioase capsunici ever!

  Tricou Wildfox

Rochie Moschino Cheap & Chic

Esarfa Ollie & nic


Camasa Moschino Cheap & Chic

Sandale Asos ( la reduceri! )


Balsam de buze Paul Frank



Set The Body Shop

Sper ca v-ati mai indulcit! Va pup!

joi, 26 aprilie 2012

Polyvorin'

 Nu v-am mai aratat demult seturi facute in Polyvore si s-au adunat cateva. Poate va inspira vreo unu. 


Colorful look


Orangeeee


black and gold


blackest black


gg

gg by miss-m featuring a floral print dress

Princess


strips and colours


Spring is here


Pastel


sauvage and pale


Neon


pink pink

pink pink by miss-m featuring a lace coat

Super love


Darkness


Soft

Soft by miss-m featuring messenger bags

eclectic










Cam atat! Sper ca v-au placut!