vineri, 27 ianuarie 2012

XOXO

  Hello, hello! Ce mai faceti voi? In plina sesiune? Me too.. am avut ieri doua examene la traduceri si la sport si ma mai asteapta o gramada. Voiam sa va povestesc despre profa mea de sport care m'a lasat cu sechele, dar o las pe altadata ca mai am de citit cate ceva. Ar trebui sa mai citesc Domnisoara Christina de Eliade, niste nuvele de Rebreanu si cartea de critica Arca lui Noe a lui Manolescu. Voi ati citit Domnisoara Christina? Asaaaa si astea toate pentru miercuri ca am examen la romana, dar inainte de asta mai am inca unul la Public Speaking, ca sa va dati seama ca nu vorbesc prostii si chiar sunt foarte ocupata. Cu toate acestea mi'am facut timp sa fac o mica postare si pe blog cu o tinuta pe care am vazut'o zilele astea in Gossip Girl. Sunt la sezonul 4, la inceput si pana acum e cel mai tare sezon. Anyway, tinuta era purtata de Serena si eu o consider mortala, cea mai cea pe care am vazut'o pana acum in serial. 

XOXO

XOXO by miss-m featuring a zipper jacket



Ce spuneti? V'am lasat, succes la examene! XOXO

luni, 23 ianuarie 2012

Smokey eyes

     Am revenit cu un nou look. Stiu ca in ultimul timp am scris mai mult despre make up decat despre moda, dar sunt asa de entuziasmata de paleta 120, incat as vrea sa o folosesc in fiecare zi. Promit ca o sa ma revansez. Urmatorul designer despre care voi vorbi este Balenciaga. Dar pana atunci am incercat un smokey eyes, eu zic ca mi'a iesit cat de cat. Astept critici constructive, bineinteles si sa imi spuneti daca vreti sa vedeti produsele si culorile folosite si o sa revin cu ele.



 











P.S. Pe blogul ei, Jully ne ofera sansa de a castiga bufferul F45 de la Sigma. Asa ca nu mai stati pe ganduri si inscrieti'va! Pentru mai multe informatii aici.
 

duminică, 22 ianuarie 2012

Song of the day

Sper ca va place ritmul muzicii caribbean pentru ca am pentru voi doua melodii astazi!



sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Sprancenele

   Este usor sa te pensezi singura, daca respecti regulile de baza.

Ai nevoie de: penseta cu varful plat, servetele si extract de hamamelis sau crema de galbenele



  Dupa ce'ai facut un dus sau o baie, poti incepe operatiunea. Cu o mana tine pielea intinsa si trage cate un fir in directia cresterii firului de par. Incearca sa te privesti in oglinda dub lateral, nu din fata. Sterge penseta cu un sevetel dupa fiecare utilizare ca sa nu'ti intre vreun fir in ochi.
  Pentru a da sprancenelor o forma noua, penseaza'te numai sub ele. Poti indeparta cateva fire de deasupra lor, ca sa fie ingrijite, dar nu le modifica niciodata conturul superior. Aliniaza inceputul sprancenei la coltul interior al ochiului, inlaturand firele razlete dintre sprancene. Cea mai inalta parte a arcului ar trebui sa fie deasupra partii albe a ochiului, iar sprancenele trebuie sa fie mai lungi inainte de arc si nu dupa. Prelungete'ti sprancenele numai in afara coltului exterior al ochiului. Dupa pensare, pentru a calma pielea, intinde usor extractul de hamamelis sau crema de galbenele pe intreaga suprafata a sprancenelor.
Data viitoare - tratament pentru ochii obositi.

vineri, 20 ianuarie 2012

Viata ca o lista

 Stiu, pare un titlu ciudat, dar totul a inceput cand ma grabeam spre casa cu desaga plina de bunatati din dm (pe care o sa vi le arat la sfarsit). Fiind cu gandul aiurea si stiind ca in curand ar trebui sa primesc o suma maricica de bani ma gandeam cum sa'i cheltuiesc, evident! Eu sunt genul ala de persoana careia ii plac lucrurile bine facute cap coada, nu'mi place haosul, anarhia:)). Tocmai de aceea sunt dependenta de liste, liste cu carti pe care trebuie sa le citesc, liste cu cumparaturi, liste cu lucrurile pe care le mai am de facut. Si mai ciudat de atat, probabil e o obsesie de'a mea le trec intr'o anumita ordine care le consider eu ca ar fi inceputul si ma incapatanez sa respect lista si mai ales, atentie, mai ales ORDINEA! :)) Stiu suna ciudat, dar credeti'ma ca am citit lucruri mai ciudate de atat! La urma urmei fiecare are piticii ei pe creier. Dar sa revenim! Si atunci cand se intampla ceva si nu urmez lista intocmai, ma trezesc absolut pierduta. Un exemplu ar fi, ca sa intelegeti ce am vrut sa spun, ar fi tocmai chestia cu care am inceput. Ma gandeam ca o sa'mi cumar o paleta Sleek ca tot sunt acum pe val. Nu am niciuna in prezent, deci cu care sa incep? Pai evident cu prima care a fost lansata, Original! Si asta pentru ca imi place sa cred ca in timp le voi achizitiona pe toate si atunci de ce sa nu incep cu inceputul? :)) Bine, chestia asta are atat avantaje, cat si dezavantaje. Ma ajuta sa tin pasul, sa fiu organizata si sa imi tin toate lucrurile in ordine, cred ca are de'a face cu detinerea controlului, asa ma simt eu bine. Totusi sa nu credeti ca sunt o persoana robotizata, care se uita pe lista si check'uieste si atat. Sunt si spontana cateodata, sunt mereu in cautarea noului si deschisa spre nou si ma plictisesc foarte repede, urasc rutina. Asadar, acestea fiind spuse, sa purcedem la cea de'a doua parte a postarii si anume ultimele achizitii.
Asadar in urma unei extorsiuni a unui degajament in dm si a obsesiei mele pentru dm, puteti uita:

 
Daca va intereseaza ceva, imi spuneti si fac review. Puup!

joi, 19 ianuarie 2012

Outfit ideas

Hello hello! Raceala nu a trecut indiferenta pe langa mine, asa ca sunt tinutuita la pat. Drept urmare, m'am gandit sa ma fac folositoare si am creat niste tinute in Polyvore, care sper sa va inspire si va placa. Enjoy!

 
Country




Minimalist





Office

Office by miss-m featuring horn jewelry




60's

60's by miss-m featuring plastic rings




Punkish


Furry

Furry by miss-m featuring ruffle tops