sâmbătă, 31 decembrie 2011

Happy New Year


   Imi pare rau ca nu am mai apucat sa mai scriu, dar am fost si sunt in continuare foarte ocupata. Promit ca o sa revin cu toate cele de care v'am spus. In ceea ce priveste blogul, imi doresc ca in anul care vine sa se dezvolte frumos si sa apuc sa scriu in fiecare zi despre teme care sa va starneasca interesul. Dorinta mea cea mai mare ar fi sa invat sa cos, ca sa pot sa'mi fac singura hainele, dar asta ramane de vazut. Pana atunci va las, ca sunt sigura ca si voi sunteti la fel de ocupate. Va doresc distractie placuta si un an cat mai frumos, din toate punctele de vedere.
    Ne auzim la anul! 
     XOXO 

miercuri, 28 decembrie 2011

Inspired by Alexander McQueen Make - up
    Imi cer scuze pentru lipsa mea, dar am fost foarte ocupata. Si acum, v'am promis o postare cu un machiaj inspirat din colectia lui McQueen. Imi pare rau ca nu am mai multe poze, dar aparatul m'a lasat cand mi'a fost lumea mai draga. Asadar, am putine poze, dar eu sper sa va placa. Am incercat un cut crease cu alb si gri deschis si am accentuat buzele cu un ruj cu irizatii portocalii.

 

Produse folosite:



Si acum, un mic haul: mi'am comandat zilele trecute un creion cu 2 capete Nyx ca sa'l folosesc pe post de baza pentru fard si isi face treaba destul de bine. As fi vrut un Jumbo, dar nu am gasit nicaieri sa comand.



O sa postez si niste retete de prajituri zilele astea cu poze cu de toate. :)

vineri, 23 decembrie 2011

My Christmas Tree

   Hello! Ce faceti? Astazi o sa va arat bradutul meu frumos pe care l'am impodobit de cateva zile. Voi cum stati cu bradutii? Intre timp o sa imi fac manichiura si pedichiura ca sa fiu pregatita pentru Craciun din timp. Maine o sa fie o postare inspired by, o sugestie de machiaj cu machiajul meu de Craciun!









 

Ultima cu beculete a iesit cam in blur :)), cred ca eram prea entuziasmata! 
Cam atat pentru azi!

joi, 22 decembrie 2011

Ingrijirea parului

   Parul sanatos arata si se simte minunat si'ti da incredere in tine. Evident, trebuie sa'l tunzi regulat - cam o data la 6 saptamani - , dar pentru asta trebuie sa mergi la salon. Din fericire insa, tratamente pentru par poti aplica si acasa.
   Spala'ti parul zilnic sau o data la doua zile, ca sa nu arate neingrijit si tern din cauza murdariei si prafului.
   Acorda'ti cel putin 30 de minute pentru intreaga operatiune. Este mai bine sa folosesti dusul cand te speli pe cap, deoarece vei avea nevoie de jet de apa ca sa te clatesti bine.
Ai nevoie de: sampon si balsam de calitate ( eu folosesc de la Kallos + masca aceea Placenta, care e o adevarat minune), o cana mare cu apa rece, otet si prosoape.

1. Uda'ti parul cu apa calda. Daca ai parul lung sau daca se incurca foarte repede, aplica un pic de balsam la varfuri, in aceasta etapa. Samponeaza'ti parul folosind o lingurita de sampon amestecat in palma cu putina apa. Maseaza bine capul si scalpul. Clateste'ti parul cu apa calda.
2. Daca este nevoie, mai aplica o data sampon. Apoi limpezeste'te din nou cu apa calda. In timpul clatirii, imparte'ti parul in suvite, pornind din fata si mergand spre spate. Insista asupra fiecarei sectiuni pentru a fi sigura ca parul va fi perfect curat.
3. Maseaza'ti parul cu balsam cel putin 2 minute. Clateste'l bine, cu apa rece - cat de rece poti supurta. Astfel, se vor inchide porii si, totodata, parul tau va fi moale si stralucitor. Iar pentru a straluci si mai tare, limpezeste'l cu o cana mare de apa, in care ai pus o lingurita de otet.
4.  Sterge'ti parul cu prosopul, dar nu prin frecare, ci prin tamponare. Apou infasoara prosopul pe cap, in forma de turban, si lasa'l pana se absoarbe apa in exces. Indeparteaza prosopul dupa 10 minute. Cu un pieptene cu dinti rari descurca parul, daca e cazul. Ciufuleste'l cu varfurile degetelor, ca sa capete putin volum, iar apoi lasa'l sa se usuce natural.


Data viitoare, remedii pentru parul cu probleme!

marți, 20 decembrie 2011

Song of the day

   Pentru fanii genului Dubstep avem astazi: 

 
Enjoy!

duminică, 18 decembrie 2011

Christmas Carols


    Vreau sa va anunt ca incepand de astazi sunt oficial blogger de Sibiu si ma puteti gasi si pe pagina onezone aici , un site cu evenimente din Sibiu. Sunt aproape sigura ca e mana colegei si prietenei mele, Iulia, careia vreau sa ii multumesc pe aceasta cale! 

   Si acum sa incepem!  O sa postez niste melodii atat romanesti, cat si straine pe care eu le ascult acum, in prag de sarbatori. 
 Romanesti:













Straine: 
Craciun fericit, everybody!!

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Mosul a venit mai repede la mine
Idei de cadouri II
   Sunt atat de fericita! Mosul a venit mai repede decat ma asteptam si ghiciti ce mi'a adus! Paleta 120 de la Fraulein + un set de 18 pensule tot de la ei + un rimel de la M.A.C. Am fost in culmea fericirii, ca un copil care tocmai a primit jucaria pe care si'o dorea! I was like OMGGGGGG!!!!! :)) Iubitul meu e cel mai cel!
Acum sa va arat!











Nici nu stiu la ce se folosesc toate pensulele, dar sunt mega fericita! O sa ma apuc imediat de treaba sa vad ce si cum. :D

Asa, acum sa continuam cu cadourile!
Cadouri de 100 de lei

Puteri alege un parfum sau un set cu parfum, care ar fi un cadou potrivit pentru oricine. In dm gasiti:

   pret: 73 lei
 pret: 80 lei
 pret: 68 lei

Pe ecosmetic mai gasiti o multitudine de astfel de seturi avand pret 113 - 117 lei.



Sau puteti alege seturi de cosmetice si produse de ingrijire. Gasiti aici. Nu va mai scriu pretul pentru ca este acelasi - aproximativ 100 de lei.













    Sau acum daca tot s'a deschis H&M si preturile sunt accesibile, de ce sa nu alegeti un cadou de acolo?





 Sau puteti alege niste chestii din acestea dragute pentru urechi cum sunt cele de la Accesorize.



Si cam atat cu cadourile. Maine - accesorii :)