sâmbătă, 17 septembrie 2011

Gala Romanian Music Awards 2011


   Niciodata nu deschid televizorul, dar ieri la insistentele prietenului meu care tot timpul imi zice: "mai uita'te si tu la o stire ca vine sfarsitul lumii si tu nu stii nimic" am zis hai sa vedem ce mai e pe la tv. Am poposit evident pe Music Channel si am aflat ca in aceeasi zi la ora 19 incepe Romanian Music Awards 2011, care a avut anul aceasta loc in Brasov. Foarte multumita, am asteptat cumintica sa inceapa show'ul sperand sa vad interpretari bune, show'uri incendiare si sa ascult putina muzica de calitate. 
   Dar supriza! Emisiunea incepe cu transmisiunea de pe "covorul rosu", unde gazdele sunt intampinate de doua personaje necunoscute mie: Dj Andi si Liviu Hodor sau asa ceva. Inceputul nu parea prea promitator intrucat cei doi se balbaiau, intrau unul peste celalalti, in sfarsit o harababura. De curiozitate am zis sa intru pe site sa vad nominalizarile si acolo se difuza spectacolul live. Doar ca in loc de spectacol, cei care urmareau au vizionat pentru mult timp un ecran plin de pureci. Dedesupt, la chat toti injurau care mai de care echipa de la Music Channel. M'am intors la tv, unde parea sa fie totul ok. Show'ul a fost deschis de Gipsy Casual sau ceva de genul, care ne'au asigurat ca o sa vedem un spectacol original si frumos. Mai original a fost, a fost si frumos da' nu prea. Erau cativa tipi care cantau la diferite instrumente insotiti de o tanti care a cantat si ea un pic, apoi s'a alaturat dansatoarelor, ceea ce mi s'a parut putin penibil. Ah am uitat sa vorbesc despre prezentatori. Prezentatorii au fost Cosmina Pasarin si nimeni altul decat Puya. Cosmina, foarte bine pregatita a cam prezentat singura tot show'ul pentru ca dragul de Puya care trebuia sa faca publicul sa rada si sa intretina atmosfera a venit total nepregatit, aerian, plus ca glumele lui erau seci, lipsite de haz. Cred ca echipa de productie a cam dat'o in bara cand a decis sa'l lase pe Puya sa vina cu propriile glume de acasa. Mi'a placut de Cosmina, s'a descurcat foarte bine, dar daca avea un partener pe masura, de exemplu Dan Negru, ar fi fost si mai bine. Mie mi'ar fi placut de exemplu sa'i vad pe Smiley si Pavel Bartos pentru ca fac o echipa excelenta si se descurca de minune.
      Asadar, sa incepem cu vedetele! Dupa indelungi pregatiri gen dieta draconica, sala la greu, epilat, spa si cate si mai cate, ca doar e un eveniment de mare anvergura, difuzat in atatea tari, vedetele noastre au poposit pe scena care de care mai ferchezuite. Nu le mai tin minte ordinea, dar pot sa spun cu certitudine ca cele mai multe dintre ele s'au prezentat in chilotei. Chiar ma gandeam ca o fi si asta un trend si nu stiu eu. Cred ca a fost o adevarata drama pentru cele mai plinute care nu au putut purta si ele uniforma oficiala. Zici ca  cu cat era mai scurta fusta sau pantalonii, cu atat mai mare era audienta! Asa..o sa spun cate putin de fiecare de care imi amintesc. Sa incepem cu Anda Adam. Dupa ce ca show'ul aducea putin a Lady Gaga, adica ea a aparut intr'un glob mare transparent, melodia ei suna ceva de genul " Move like a panda-bear"..ce panda bear si cum se misca un panda bear, nu am inteles nici pana acum, dar oricum a sunat suspect.:D





Au cantat Sisu si Puya, care mi'au adus aminte de vremurile bune in care eram fan La Familia. Baietii s'au descurcat binisor, s'ar fi putut si mai bine. Am observat o mica chestie: Sisu avea o sticla cu apa in buzunarul de la spate al pantalonilor, cunoscatorii stiu ce inseamna :)).



  Interpretarea Innei mi'a placut foarte mult, desi nu sunt fan Inna, dar se vede ca a iesit infara tarii si stie sa sustina un spectacol. A avut un repertoriu destul de bogat si mi'a placut ca a fost acompaniata doar de chitara. E printre putinele interpretari care chiar mi'au placut. Bravo ei!


   Antonia a cantat alaturi de Vunk, sper ca am scris bine. Mi'a placut ca avut o tinuta frumoasa, deloc vulgara, ca de obicei. Cred ca au fost ceva probleme de sonorizare pentru ca aproape toti participantii au cantat peste negativ. As fi vrut sa o aud pe Antonia live pentru ca stiu ca e capabila de un show frumos. Cornel Ilie, cel cu care a cantat in duet nu m'a impresionat in mod special. A fost frumoasa a doua melodie pe care au cantat'o, nu o stiam.



  Show'ul Andreei Balan demn de o animatoare sau o stripteusa, trebuie sa spun sincer ca m'a dezgustat. A depasit orice limita a bunului gust si a vulgaritatii, ca sa nu mai spun ca fetele au fost mai mult dezbracate decat imbracate. Cica e un show creat special pentru club, asa ca nu ma mira.Intrarea Andreei a fost de un umor savuros, ar trebui sa coboare cu picioarele pe pamant pentru ca se pare ca a uitat ca se afla in Romania. Totusi, ce m'a uimit a fost usurinta cu care Andreea si fetele au facut spagatul pe tocuri! Asta da! :))



Spectacolul celor de la Mandinga a fost reusit, desi nu pot spune ca'mi place noua lor piesa Danza Kuduro. Am realizat cu parere de rau ca unul din membrii echipei, Alejandro, dragostea mea din liceu, lipseste. 





   Culmea penibilului de la RMA 2011 a fost cu siguranta tipa asta noua Caitlyn, de care nu am mai auzit pana in prezent. A aparut pe scena cu cizme deasupra genunchiului, care fac piciorul sa para mai slab, in conditiile in care ea era oricum foarte slabuta si cu o rochie cu foarte multe pene care nu o flata deloc. De apreciat totusi faptul ca nu a venit in chiloti. Si cand incepe sa cante imi dau seama ca e piesa lui Fergie, London Bridge si ea canta I'm Fergie Fergie. Stiu ca nu are voie sa schimbe versurile piesei, dar oricum mi s'a parut jenant. Tipa era foarte crispata, la un moment dat s'a incurcat rau de tot pentru ca a inceput sa cante mai tarziu decat negativul si asa i s'a dus tot show'ul pe apa sambetei. A urmat apoi o piesa in spaniola, gen telenovele, care mi s'a parut mult mai potrivita pentru ea. Per total un show deplorabil. Va las sa savurati.



  Raluka cu Out of your business mi'a placut foarte mult. Momentul ei cu Connect'R mi'a placut enorm. Mi'a placut si Connect'R, foarte pregatit ca de fiecare data, niciodata extravagant, modest. Intr'un cuvant (sau mai multe) un show frumos.



Allexinno si Starchild, nu prea am ce sa zic, am o parere neutra, mi se pare doar foarte amuzant tipul asta Starchild. :D



Alex Velea m'a surprins intr'un mod neplacut. Nu ma interpretati gresit. Imi place Alex, imi place cum canta, dar a slabit atat de mult. E cumva anorexic? 



Smiley, ca de obicei, imepcabil. L'am vazut si eu, l'am ascultat live. Foarte frumos e tot ce pot sa spun. Tocmai deaia a castigat atatea premii, 4 parca. :)



A cantat si Andreea Banica. Ce sa zic..jocul de lasere a fost exceptional, dar cred ca s'a inspirat putin din show'ul Rihannei la sfarsit cand saruta robotelul. Totusi nu cred ca merita sa castige Best Video sau ce a castigat. 




 Programul lui Dony si al Elenei Gheorghe chiar mi'a placut, si piesa la fel, nu am nimic de comentat. Elena frumoasa ca de obicei. Dony la fel. :D




A fost si Anna Lesko. Nu mai auzisem demult de ea. Nu prea m'a impresionat prestatia ei.






Play & Win, nimic de spus, doar de apreciat. :)



Corina. Sincer o admir. A castigat premiul de Fashion Icon. E si talentata si frumoasa. Ce isi poate dori mai mult? Am observat ca arata foarte bine dupa sarcina.




Cam atat am vazut eu din emisiune, pentru ca s'a prelungit pana tarziu in noapte. Imi pare rau ca nu i'am vazut pe baietii de la Okapi, dar o sa postez si prestatiile lor, bineinteles. Per total, mi s'a parut un show superficial, mediocru, amator. Sonorizarea a fost proasta, s'a cantat foarte putin live, nu a fost prea profesionist realizat, avand in vedere ca e considerat un show asa de important la noi in tara. Concluzie: dezamagire.







*BONUS :))








joi, 15 septembrie 2011



Dupa cum spuneam o sa postez pozele cu idei de make-up inspirate din colectia lui Phillip Lim. Here we go:
  • am folosit un primer de la Avon si 2 nuante stralucitoare de turcoaz; primele poze sunt facute cu blitz, celelate fara













  • pentru cel de'al doilea am folosit 2 nuante mate de albastru















  • pentru urmatorul am folosit o nuanta pala de verde prafuit si un eyeliner albastru













  •  pentru ultimul am folosit un creion verde petrol destul de discret









Pentru toate am folosit pe langa fardurile enumerate putina mascara si un gloss nuanta Peach. La sfarsitul fiecarei postarei eu voi alege un obiect sau mai multe din colectia designerului despre care am vorbit si pe care il consider un must. De data aceasta voi alege trenciul nude ca si acesta:
Data viitoare voi vorbi despre designerul Andrea Lieberman. Sper ca v'a placut! I'm a begginer :D



Phillip Lim
       Tanarul designer Phillip Lim s-a nascut 1973 in Thailanda si a crescut  in Orange County California. A inceput sa studieze Finante si Afaceri pana in momentul in care si-a dat seama ca nu era cariera potrivita pentru el. Mama lui a fost croitoreasa asa ca el se simtea bine printre material si haine.
       Mai intai, Lim a fost asistent de design la Katayone Adeli. Si-a lasnsat prima colectie in 2004 cu ajutorul prietenei sale, Wen Zhou. La putin timp dupa aceasta, linia sa de haine a fost comentata de ceilalti designer, editorii revistelor si de vedete. De atunci creatiile sale se afla in capat de lista pentru celebritati precum Natalie Portman, Scarlett Johansson si Kate Hudson.
        Phillip Lim este faimos pentru croielile simple si clasice imbinate cu o doza de neconventional. Criticii descriu colectiile sale pentru femei ca fiind feminine si de un rafinament aparte asezonate cu putin romantism. Accesoriile impodobite cu cristale Swarovski si rochiile  cu perle aplicate dezvaluie fata artistic a designerului. In 2007 a castigat prestigiosul premiu CFDA Swarowski.
         In 2007 Lim a decis sa’si extinda linia de haine, introducand una pentru barbate si o alta pentru copii. In luna iunie a aceluiasi an, el a deschis primul magazine numit dupa prima colectie, 3.1 in New York. In 2008 a deschis alte magazine in Tokyo, Los Angeles si California. Astazi el este cunoscut in peste 45 de tari si are peste 400 de magazine deschise peste tot in lume.
 
Inspirat de prietena si partenera de afaceri, Wen Zhou, colectia Kid by Phillip Lim a debutat pentru  Holiday 2007.
Go Green Go by Phillip Lim
Aceasta linie contine 10 piese si este formata din maiouri, pantaloni si tunici, toate create din bumbac natural si matase organica, toate purtand semnatura relaxata a designerului. De asemenea el aduce in prim plan detaliul manual in defavoarea celui la masina, spalarea cu mingi de tenis pentru un look uzat in defavoarea vopselelor, si altele. Totul a inceput cand acasa fiind, in apartamentul sau din Manhattan, el a urmarit un documentar pe National Geographic despre ursii polari si a fost extreme de miscat de acesta. Phillip Lim a inceput si o campanie de reciclare a plasticului din care a confectionat genti.
Un lucru bine de stiut ar fi ca pentru mult timp, Irina Lazareanu, modelul de origine romana a reprezentat o sursa de inspiratie pentru designer.
 Dintre vedetele care ii poarta creatiile enumeram cateva:

Ginnifer Goodwin                                                            Kristen Bell

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

America Ferrera                                                             Lauren Conrad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Vestimentatie

Girls on bike. Cele mai potrivite cuvinte folosite de Phillip Lim pentru a’si caracteriza colectia.  El a fost in mare parte inspirat de fetele chic care folosesc ca mijloc de transport bicicleta, pentru a se deplasa atat la servici, la pranz, cat si la o petrecere. Acesta este motivul pentru care colectia lui cuprinde pantalonii pana la glezna si jachetele smart: pentru a imbina utilul cu placutul! Linia contine si haine multifuncionale cum ar fi salopeta cu maneci din piele pentru zi, acoperite cu margele de bronz pentru seara.

In ceea ce priveste croiul hainelor, phillip lim alege croielile largi, stilul minimalist, un fel de street style potrivit femeilor din toate categoriile de varste. Cromatica cuprinde o gama limitata de culori, culori pamantii, intunecate, contrastante. De asemenea, phillip merge pe combintiile de culori precum alb- negru, verde-albastru, dar si diferite tonuri de maro. Pantalonii carrot shape care flateaza glezna adaugand feminitate tinutei, raman in continuare in trend. Interesanta este combinatia sport-elegant pe care acesta o adopta: un hanorac care pare aruncat la intamplare, completeaza outfitul, de fapt atent studiat.


 Stilul care caracterizeaza intreaga colectie este minimalismul, care se pare, se impleteste armonios cu nuantele de gri, maro, albastru si verde. Pe ici, pe colo, designerul adauga insertii de piele ciocolatie menite sa dea o stralucire tomnatica intregii tinute. In ceea ce priveste pantalonii tip office, acestia apar perfect calcati la dunga. Rochiile sunt marea majoritate tip sac asimetrice, caracterizate de acelasi minimalism impecabil, cu o lungime care nu depaseste genunchiul si pun in evidenta picioarele, precum si amplifica iluzia de picioare interminabile.
Cat despre textura materialelor, tanarul designer imbina cu success pielea cu matasea si cu tricotul. De asemenea acesta adduce in prim plan materialele satinate, oferind astfel un luciu metalic tinutelor. Salopetele, de aceasta data cu croieli sofisticate si in culori puternice se vor purta si in aceasta toamna. Manecile tip clopot sunt si ele prezente in colectia lui phillip lim, alaturi de pantalonii sport, trei sferturi, pentru a da un aer urban intregului look. Cuvantul de ordine in privinta rochiilor si bluzelor este XXL, puteti miza cu incredere pe rochiile cu umerii proeminenti, bluzele largi si sacourile si mai largi J. Rochiile maxi in culori neutre, precum nude sau negru raman in continuare pe podium pentru un plus de feminitate. De asemenea, talia este evidentiata printr’o centura lata. In ceea ce priveste trenciurile sau paltoanele, cele lungi in culori camel sau nude sunt un must have toamna aceasta. Fie ca le acesorizati sau nu cu o centura sau un cordon in aceleasi tonuri, acesta nu trebuie sa lipseasca din dulapul dumneavoastra.


. Pentru cele mai nonconformiste o varianta este sacoul cu linii masculine insotit de o fusta sau un pantalon scurt, in nuante diafane de roz


Verdele prafuit revine in forta, in combinatie cu gri, negru sau albastru pentru a oferi tinutei o pata de culoare si pentru a o scoate din anonimat. Pentru un plus de eleganta si rafinament optati pentru materiale metalizate in nuante de gri, bleumarin sau verde prafuit. Intreaga colectie are un suflu nou, futurist, cu crioieli simple , dar care contine de asemenea piese din sezoanele trecute si pastreaza stilul classic al designerului.



Accesorii

Designerul inglobeaza destul de putine accesorii tinutelor sale, lasand hainele sa aiba ultimul cuvant. Zarim pe alocuri ochelari de soare cu forma patrata in aceleasi nuante ca si vestimentatia. Esarfele, daca exista sunt parte integranta din sacourile sau paltoanele care le insotesc. La capitolul genti, Lim adauga cate un plic simplu, dar puternic colorat sau genti incapatoare in nuante de negru si bleumarin. Bijuteriile predominante sunt lanturile rigide, simple, de culori inchise. Pantofii prezenti in colectie continua acordurile de tonuri continand atat sandale, pantofi, cat si botine.



























Coafura

Coafurile in aceasta toamna in colectia lui Phillip Lim sunt simple, parul este semi prins la spate si buclat natural, lasat in voie pe umeri.


Machiajul

Dupa cum bine stiti, pentru a avea un machiaj decent, trebuie evidentiati ori ochii ori buzele, niciodata ambele. Phillip Lim respecta si el aceasta regula si pune in evident, asadar, ochii, mizand pe culori reci si sidefate precum albastru sau verde , ambele in tonuri deschise, mascara si creion alb, pentru a crea iluzia de ochi mai mari. Buzele sunt foarte putin colorate cu glossuri in nuante nude. Machiajul este in mare parte natural. O sa atasez cateva poze cu sugestii de machiaj si tinute inspirate din aceasta colectie.